FC Barcelona îşi trimite antrenorii de la fotbal şi baschet în România, în două campuri la Cluj. Barca Academy 2019 se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 16 ani

28 ian 2019 572 afişări Baschet
FC Barcelona îşi trimite antrenorii de la fotbal şi baschet în România, în două campuri la Cluj. Barca Academy 2019 se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 16 ani 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7961/17853857/2/barca-academy2.jpg

Metodele de antrenament şi filosofia celebrului club FC Barcelona vor fi aduse din nou în România, după un prim experiment în 2018, la fotbal. De această dată, proiectul Barça Academy revine tot la Cluj, dar cu două campuri: unul de fotbal şi unul de baschet. Pentru prima dată în România, copiii pasionaţi de baschet au ocazia să se pregătească sub coordonarea antrenorilor academiei FC Barcelona Basketball.

Cele două tabere, care pun România pe harta mondială a locaţiilor Barça Academy, vor avea loc în perioada 24-29 iunie (fotbal) şi 1-6 iulie (baschet). Înscrierile se pot realiza pe site-ul oficial www.barcaacademy.ro.

Barça Academy Cluj-Napoca este o tabără care se adresează copiilor cu varsta cuprinsă între 8 şi 16 ani. Programul este implementat în acord cu filosofia şi strategia FC Barcelona. Peste 30.000 de copii din întreaga lume au optat în decursul timpului pentru taberele organizate de FC Barcelona, iar rezultatele au fost extraordinare.

  • Marius Pintea, fost arbitru în Liga Naţională de handbal şi director sportiv la Gloria Bistriţa, este organizatorul campurilor sportive Barça Academy 2019.

La Barça Academy, jucătorii învaţă conceptele fotbalului, îşi dezvoltă abilităţile sportive şi, în acelaşi timp, sunt îndrumaţi în educarea valorilor fundamentale pe care le reprezintă FC Barcelona: respect, efort, ambiţie, muncă în echipă, modestie.

Antrenorii şcolii catalane planifică activitatea în concordanţă cu misiunea şi viziunea şcolii catalane de fotbal. Această metodă de şcolarizare, exportată în restul lumii, încearcă să extindă modelul Barça şi să promoveze metodologia clubului la nivel internaţional. Metodologia de formare a clubului FC Barcelona a fost un exemplu de predare, dezvoltare, excelenţă şi succes în cluburi de fotbal din întreaga lume în ultimii 20 de ani.

Staff-ul tehnic este format din 3-4 antrenori (în funcţie de sport) şi un coordonator din cadrul FC Barcelona. În cadrul antrenamentelor aceştia sunt asistaţi de către antrenori locali.

Informaţii despre tarife şi discounturi se pot afla pe site-ul oficial al camp-ului, www.barcaacademy.ro.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.