Ioan Andone, provocat de Roxana Ciuhulescu la o tură pe şosea cu un camion în loc de limuzină

14 aug 2014 2414 afişări Auto-Moto
Ioan Andone, provocat de Roxana Ciuhulescu la o tură pe şosea cu un camion în loc de limuzină
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Ioan Andone s-a lăsat surprins de moderatoarea Fotbal Look, Roxana Ciuhulescu, cea care i-a lansat invitaţia unei plimbări cu final neaşteptat. Aventura a început pe autostrada A1, la kilometrul 20, acolo unde vedeta tv, aflată la volan, a părăsit autostrada şi l-a convins pe fostul antrenor dinamovist să se lase legat la ochi.

"Ştiind că îmi poate pielea orice, m-a rugat doar să nu-l duc cu viteză, să nu-l răstorn şi să nu-i fac nimic din ce ar putea să-i pună inima pe jar", a mărturisit Roxana Ciuhulescu. "Am mers încet 5 minute, apoi am parcat frumos şi l-am ajutat să se dea jos din maşină". Vedeta Fotbal Look l-a provocat pe fostul fundaş al naţionalei tricolore să recunoască doar cu ajutorul degetelor, prin... pipăit, limuzina cu care se vor plimba mai târziu. Prima dată, "a descoperit sigla maşinii şi, într-un final, şi-a dat seama că este... un camion", a dezvăluit moderatoarea surpriza ediţiei de vineri a emisiunii Fotbal Look.

Reacţia lui Ioan Andone este cât se poate de concludentă la vederea ineditei "limuzine"

Ioan Andone a terminat ziua... la volanul camionului. "Era fascinat şi curios să vadă ce înseamnnă să conduci un astfel de monstru"

Roxana Ciuhulescu, deţinătoarea permisului special de conducere de categoria C+E, s-a ţinut totuşi de cuvânt: l-a plimbat pe Ioan Andone cu cel mai nou camion Volvo FH de 440 CP, într-un tur inedit pe autostradă.  Iar la întoarcere, a fost rândul lui Andone să treacă pe scaunul din spatele volanului. Instructorul Alexandru Cazan s-a ocupat de îndrumările de început. "Deşi era puţin speriat că nu condusese în viaţa lui un camion şi că, mai mult, avea un camion cu semiremorcă de aproape 17 metri şi o încărcătură de 40 de tone, a fost fascinat şi curios să vadă ce înseamnă să conduci un asemenea monstru. Ando s-a <<jucat>> cu noul camion de parcă îl condusese toată viaţa lui", a povestit moderatoarea, mulţumită de "o surpriză reuşită".

Ioan Andone s-a obişnuit rapid cu volanul camionului

Ioan Andone "s-a bucurat ca un copil" când a descoperit, la finalul aventurii, că semiremorca plimbată alături de Roxana Ciuhulescu a fost plină de mingile Campionatului Mondial de Fotbal - Brazuca. Iar un camion Volvo, în miniatură, îi va aminti mereu  "Fălcosului" că într-o zi a condus şi el o astfel de "jucărie".

Întreaga aventură a lui Ioan Andone se vede în exclusivitate vineri, de la 17:30, la Fotbal Look, pe Look TV

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.