Revoltă la CSA. Boroi a plecat la Beijing, iar angajaţii au fost anunţaţi că nu-şi vor primi salariile la timp

16 aug 2015 7351 afişări Atletism
Revoltă la CSA. Boroi a plecat la Beijing, iar angajaţii au fost anunţaţi că nu-şi vor primi salariile la timp

Un scandal a cuprins zilele acestea Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Angajaţii urmau să primească salariile mâine, pe 15 august, dar li s-a comunicat că va exista o întârziere de cel puţin o săptămână.

Decizia a stârnit nemulţumire în rândul angajaţilor pentru că mulţi dintre ei au rate de plătit la bănci şi nu vor să intre pe lista neagră a Biroului de Credit. Oamenii sunt supăraţi pentru că George Boroi, comandantul clubului, nu a rămas să rezolve această problemă şi a preferat să plece la Beijing, cu lotul de atletism al României, acolo unde sportivii noştri vor participa la Campionatul Mondial, cea de-a 15-a ediţie. El va lipsi două săptămâni, timp în care angajaţii CSA speră să-şi primească, totuşi, banii. 

Boroi e vicepreşedinte la FR de Atletism

Pe lângă funcţia pe care o deţine la CSA, cea de commandant al clubului, George Boroi - fost campion naţional la 110 metri garduri - este şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Atletism. După propriile mărturisiri, Boroi consideră că nu ar trebui să existe niciun conflict de interese în privinţa faptului că ocupă simultan două funcţii şi, când a candidat pentru postul de conducere de la FRA, el a exemplificat prin faptul că a lăsat doi dintre cei mai valoroşi sportivi ai Stelei, Ionela Târlea şi Marian Oprea, să plece la Dinamo pentru că la clubul pe care îl conduce aceştia nu aveau aceleaşi condiţii precum cele de la gruparea rivală din Şoseaua Ştefan cel Mare.  

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.