O campioană a României se ia de autorităţile din Craiova după inaugurarea noului "Ion Oblemenco". "Să îndrăznesc să mai sper?"

11 nov 2017 13966 afişări Comentează şi tu Atletism
O campioană a României se ia de autorităţile din Craiova după inaugurarea noului "Ion Oblemenco". "Să îndrăznesc să mai sper?"

Claudia Ştef, una dintre cele mai valoroase atlete din România de după Revoluţie, a tras un semnal de alarmă în privinţa felului în care autorităţile din Craiova aleg să ordoneze priorităţile pe plan sportiv.

Cea mai bună mărşăluitoare a lumii în 2006, potrivit Federaţiei Internaţionale de Atletism (IAAF), Ştef le readuce aminte factorilor de decizie din oraşul care a dat nenumăraţi medaliaţi olimpici că arena de atletlism promisă în 2015 a rămas încă la faza de proiect. Noul stadion inaugurat aseară, la meciul CS U - Slavia Praga 0-4, nu are "portativ", în vreme ce pe vechea arenă s-au pregătit nu numai atleţi campioni mondiali şi europeni, ci şi reprezentanţi ai altor sporturi care au adus României faimă şi medalii.

Atleta în vârstă de 39 de ani e deţinătoarea recordului României la 20 km marş (1h27,41 / La Coruna 2004). Iată ce a scris pe pagina sa de facebook Claudia, multiplă campioană naţională la 20 km marş şi participantă la Jocurile Olimpice.

"Craiova are un stadion de fotbal pe care îl merită cu prisosinţă!!!
Aş minţi dacă aş spune că nu mă bucur pentru asemenea realizare şi-i felicit pe iniţiatorii ei!
De fapt, cu toţii ar trebui s-o facem pentru că este o realizare enormă pentru un oraş!
Rămâne însă o promisiune, încă neonorată, a autorităţilor locale, aceea de a construi şi un stadion de atletism, construcţie care se tergiversează, de 2 ani, fără nicio explicaţie concretă.
Întreb :
ATLETISMUL craiovean mai poate spera că va ajunge din nou ,,ACASĂ"???
Să îndrăznesc să mai sper???!!!"

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.