Centru de atletism şi stadion nou pentru un oraş important din România! Anunţul autorităţilor locale

16 feb 2018 11410 afişări Atletism
Centru de atletism şi stadion nou pentru un oraş important din România! Anunţul autorităţilor locale

Chiar dacă la Târgu Mureş sportul, de orice fel, pare că a trecut în plan secund, atât echipa de fotbal, cât şi cele de baschet, volei sau futsal având mai probleme cu banii după ce autorităţile locale nu au mai putut asigura finanţare, oraşul reşedinţă al judeţului Mureş ar putea beneficia în următoare perioadă de un nou stadion.

Claudiu Maior, consilierul personal al primarului municipiului Târgu Mureş, a anunţat, joi, pe o reţea de socializare, că în Parcul Municipal va fi construit un centru de atletism, cât şi un stadion nou.

„Parcul Municipal va beneficia, datorită votului manifestat de către consilierii locali din actualul mandat, şi aici mă refer la UDMR, PNL şi PSD, cărora ţin să le mulţumesc, de un centru de atletism şi stadion.

Lucrările din acest an vor cuprinde pista de atletism, reabilitare tribune existente cu realizarea de vestiare şi săli de antrenamente pentru sportivi sub tribune”, a scris Maior.

Oraşul Târgu Mureş deţine cel mai puternic centru sportiv de săritori cu prăjina. Monika Gombar, Andreea Imre şi Cristi Graur sunt câţiva dintre campionii României pe care i-a dat Mureşul după Revoluţie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.