VIDEO DEZGUSTĂTOR Anglia e revoltată şi cere suspendarea pe viaţă a acestui spectator! Nimeni nu credea că va vedea gestul ăsta la un concurs de DARTS

30 mar 2013 5964 afişări Alte sporturi
VIDEO DEZGUSTĂTOR Anglia e revoltată şi cere suspendarea pe viaţă a acestui spectator! Nimeni nu credea că va vedea gestul ăsta la un concurs de DARTS

Dacă în Liga I sunt echipe care nu adună 8.000 de spectatori de-a lungul unui întreg sezon, în Regatul Britanic acelaşi număr de persoane asistă la un concurs de Darts. Sportul acesta este extrem de popular în Insulă, acolo unde orice pub posedă măcar o ţintă, la care doritorii îşi pot testa precizia.

Phil Taylor este unul dintre cei mai buni practicanţi ai acestei discipline, fapt pentru care şi-a atras o sumedenie de admiratori, dar există şi oameni care îl antipatizează. Unul dintre aceştia, infiltrat printre susţinători, nu s-a sfiit să-l scuipe pe campion chiar când acesta se îndrepta spre scena unde urma să aibă loc concursul. Taylor, surprins de lovitură, nu şi-a dat seama de unde a fost lovit şi s-a rezumat să se şteargă şi să îşi continue nestingherit misiunea.

Şeful federaţiei de Darts, Barry Hearn, spune că forţele de ordine trebuie să-l identifice pe individ şi, la fel ca la fotbal, să-i interzică acestuia accesul la viitoarele competiţii.

"Au fost 8.000 de persoane la acel turneu şi un idiot s-a gândit să facă asta. Astfel de idioţi există peste tot în societate. Ar trebui interzis la orice eveniment, pe viaţă", a spus şeful federal.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.