Torţa olimpică FOTE va fi purtată de Rareş Dumitrescu sau de Mihai Covaliu

30 ian 2013 156 afişări Alte sporturi
Torţa olimpică FOTE va fi purtată de Rareş Dumitrescu sau de Mihai Covaliu Torţa olimpică FOTE va fi purtată de Rareş Dumitrescu sau de Mihai Covaliu

Torţa olimpică în Braşov va fi purtată la 17 februarie, când va avea loc ceremonia de deschidere a FOTE, de sabrerul Rareş Dumitrescu sau de antrenorul de sabie Mihai Covaliu, ambii cetăţeni de onoare ai Braşovului, medaliaţi cu argint la Jocurile Olimpice din vara trecută.

Comitetul de Organizare al FOTE a anunţat că ceremonia de aprindere a Flăcării Olimpice va începe sâmbătă, pe stadionul Panathenaic din Grecia. În cadrul ceremoniei, preşedintele Comisiei de Organizare va ţine un discurs în limba română şi va efectua un schimb de cadouri simbolice cu reprezentanţii Greciei.

Echipa FOTE se întoarce duminică în România pentru a aduce flacăra la Casa Olimpică din Bucureşti unde va fi expusă spre vizitare.

MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.