SPECIAL | Încă un pas spre schimbare în sportul românesc: conferinţă cu şi despre psihologia sportivă cu "îngerul" din poarta naţionalei de handbal, în weekend, la Bucureşti

4 dec 2018 1362 afişări Alte sporturi
SPECIAL | Încă un pas spre schimbare în sportul românesc: conferinţă cu şi despre psihologia sportivă cu "îngerul" din poarta naţionalei de handbal, în weekend, la Bucureşti

"Cursul de iniţiere în psihologia sportului" revine la Bucureşti, în weekendul 8-9 decembrie, la Academia de Studii Economice. Asociaţia pentru Psihologia Sportului se adresează, din nou, pasionaţilor de sport, sportivilor şi formatorilor din domeniu, abordând teme precum rolul psihologului în sportul de performanţă, motivaţia, pasiunea, curajul, potenţialul sportiv, într-o prezentare dinamică, accentuând dimensiunea aplicată în sport.

"Noutatea faţă de întâlnirea din iarna anului trecut este reprezentată de participarea unor sportivi de top, precum Paula Ungureanu (n.r. - handbal) şi Tudor Dorobanţu (n.r. - parapantist), cu mărturiile şi experienţa lor legate de performanţa sportivă. De asemenea, o avem invitată pe Ioana Cosma, jurnalist sportiv, care vorbi despre 'Delirul cuvintelor'", spune Ioan Popoviciu, membru fondator al Asociaţiei pentru Psihologia Sportului.

Asociaţia pentru Psihologia Sportului a mers, din nou, în turneu naţional, pentru a vorbi despre problemele sportului şi ale sportivilor, dar şi despre soluţii şi instrumente moderne pentru pregătire şi construirea succesului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.