România încheie cu opt medalii Campionatele Mondiale Under 23 la lupte de la Bucureşti. Maxim Vasilioglo – argint şi Nikolai Okhlopkov – bronz au închis lista medaliaţilor tricolori

18 nov 2018 475 afişări Comentează şi tu Alte sporturi
România încheie cu opt medalii Campionatele Mondiale Under 23 la lupte de la Bucureşti. Maxim Vasilioglo – argint şi Nikolai Okhlopkov – bronz au închis lista medaliaţilor tricolori

Campionatele Mondiale de seniori Under 23 la lupte s-au încheiat duminică seara la Sala Polivalentă din Capitală. Pentru delegaţia tricoloră, cea mai aşteptată întâlnire a fost finala categoriei 74 kg, în care românul Maxim Vasilioglo l-a întâlnit Avtandil Kenceadze. Sportivul tricolor, proaspăt naturalizat, a fost dominat de adversarul său şi a cedat la puncte, rămânând astfel cu medalia de argint.

Tot duminică, Nikolai Okhlopkov, şi el un luptător naturalizat, a cucerit medalia de bronz la categoria 61 kg, după o victorie categorică în meciul cu Iukbek Zholdoşbekov (Kîrgîstan).

România încheie astfel cu opt medalii la Campionatele Mondiale de la Bucureşti: Mihai Radu Mihuţ - bronz la cat. 63 kg (greco-romane), Nicu Ojog - argint la cat. 82 kg (greco-romane), Ştefania Priceputu - bronz la cat. 50 kg (lupte feminin), Andreea Ana - bronz la cat. 53 kg (lupte feminin), Alexandra Anghel - argint la cat. 72 kg (lupte feminin), Omaraskhab Nazhmudinov - bronz la cat. 79 kg (lupte libere), Nikolai Okhlopkov - bronz la cat. 61 kg (lupte libere), Maxim Vasilioglo - argint la cat. 74 (lupte libere).

Foto: Maxim Vasilioglo (în albastru)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.