Răzvan Martin, trei medalii de argint la Campionatele Europene de haltere

13 apr 2011 472 afişări Comentează şi tu Alte sporturi
Răzvan Martin, trei medalii de argint la Campionatele Europene de haltere Răzvan Martin, trei medalii de argint la Campionatele Europene de haltere

Sportivul Răzvan Martin a câştigat, miercuri, medalia de argintla total, cu 326 kilograme, dar şi în probele de smuls şi aruncat,la categoria 69 de kilograme, în cadrul Campionatelor Europene dehaltere de la Kazan (Rusia).

Răzvan Martin a câştigat medalia de argint la stilul smuls, cu operformanţă de 150 de kilograme, din a doua încercare. La aruncat,halterofilul român a început cu 176 kilograme, şi-a îmbunătăţitreuşita, la 181 kilograme, pentru a încheia concursul cu ratare dina treia încercare, la 186 kilograme. Martin a câştigat argintul şila aruncat, dar şi la total, cu 331 kilograme.

La rândul său, Paul Cătălin Stoichiţă a debutat cu 134 kilogramela smuls (locul 10), iar la stilul aruncat a reuşit 176 kilograme,din a doua încercare (locul 4). La total, Stoichiţă a încheiat pepoziţia a şaptea, cu 310 kilograme.

Pe primul loc la total s-a clasat rusul Vladislav Lukanin (smuls- 146 kg, aruncat - 186 kg, total 332 kg), profitând şi deabandonurile turcilor Mete Binay şi Erol Bilgin, ambii laaruncat.

În primele două zile ale CE de la Kazan sportivii români aucâştigat cinci medalii, după cum urmează: Florin Ionuţ Croitoru (56kg) - argint la aruncat şi bronz la total, Antoniu Buci (62 kg) -argint la smuls şi la total, Marius Gîscan (62 kg) - aur laaruncat.

În perspectiva Jocurilor Olimpice din 2012, la care puncteazădoar medaliile la total, Antoniu Buci şi Răzvan Martin suntperformerii României de până acum, cu câte o medalie de argint.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.