Rareş Dumitrescu revine! Foame de victorie

29 oct 2010 20 afişări Alte sporturi
Rareş Dumitrescu revine! Foame de victorie Foame de victorie

După ce a stat pe tuşă mai mult de şase luni din cauza uneioperaţii la genunchiul stâng şi a ratat aproape toate concursuriletari ale anului, sabrerul Rareş Dumitrescu atacă în forţă ultimacompetiţie de anvergură, Mondialele de la Paris (4-13noiembrie).

Rareş Dumitrescu s-a întors pe planşă la începutul acestei luni.Au urmat zeci de ore de muncă, antrenamente tehnice şi două stagiide pregătire, totul pentru un obiectiv îndrăzneţ în capitalaFranţei. "Îmi doresc să menţinem titlul mondial cu echipa, deşi vafi greu, pentru că anul trecut veneam din afara favoritelor, iaracum vor fi toţi cu ochii pe noi. La individual sper să mă descurccât mai bine, mi-e un pic teamă deoarece au fost şase luni fărăconcurs", spune Rareş, medaliat cu aur cu echipa şi argint laindividual la CM din 2009. Mai mult, braşoveanul are un atu înmânecă: va încerca să compenseze lipsa concursurilor taxândpunctele slabe ale rivalilor de pe planşă.

"Adversarilor încă le mai este frică de mine şi voi folosi astaîn avantajul meu. Voi încerca să profit cât mai mult de aceastăslăbiciune a celor cu care mă voi afla faţă în faţă. În plus, mizezpe dorinţa de a reveni, de a mă lupta şi de a câştiga", dezvăluieel.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.