Peste 15.000 de spectatori au asistat la prima ediţie a Drift Games care a avut loc la Constanţa. Weekendul viitor evenimentul ajunge la Bucureşti

1 mai 2017 426 afişări Alte sporturi
Peste 15.000 de spectatori au asistat la prima ediţie a Drift Games care a avut loc la Constanţa. Weekendul viitor evenimentul ajunge la Bucureşti

Opt dintre cei mai buni piloţi din Campionatul Naţional de Drift au făcut senzaţie, la Constanţa, cu ocazia primei ediţii a Drift Games, peste 15.000 de spectatori fiind prezenţi duminică la eveniment, anunţă Romanian Drift Community printr-un comunicat.

Parcări laterale perfecte în derapaj controlat cu întoarceri la 180 de grade, slalom printre jaloane, tandemuri de 5 maşini, dar şi multe alte elemente spectaculoase executate de Sorin Ene, Călin Ciortan, Radu Văduva, Radu Moise, Traian Buse, Cătălin Trifan, Ilarion Grigorici şi Gabi Imre au fost aplaudate la scenă deschisă de public.

Organizat în parteneriat cu Asociaţia Litoral Delta Dunării şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa, Drift Games este un nou concept pus în scenă de Romanian Drift Community.

Drift Games by the Sea, aşa cum s-a numit evenimentul deoarece s-a consumat la malul mării, a fost unul pilot, iar cu siguranţă, îl vom dezvolta deoarece intenţionăm să îl introducem inclusiv în interiorul etapelor de campionat, atunci când timpul ne permite acest lucru. Ne bucurăm că foarte mulţi turişti au ales să îşi petreacă ziua de duminică împreună cu noi”, a declarat Andrei Balica, preşedintele Romanian Drift Community, care a mai anunţat că driftul se va întoarce la malul mării pe 5-6 august cu o etapă de campionat.

Până atunci, sezonul continuă în week-end-ul care urmează, pe 6-7 mai, în Piaţa Constituţiei din Capitală, cu Drift Grand Prix, iar pe 13-14 mai este programată prima etapă din Campionatul Naţional de Drift, pe circuitul de la Mariapocs (Ungaria).


Articol scris de Emma Bârsan

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.