O mărturisire: "Nu am rămas cu sechele de la accidentări!". Şi o descriere: "E lider. Te inspiră!". Citeşte mâine, pe www.prosport.ro, la "România, te vreau...". O campanie ProSport #România100

26 nov 2018 782 afişări Alte sporturi
O mărturisire: "Nu am rămas cu sechele de la accidentări!". Şi o descriere: "E lider. Te inspiră!". Citeşte mâine, pe www.prosport.ro, la "România, te vreau...". O campanie ProSport #România100 Foto Dan TAUTAN

Primul episod din campania România, te vreau...!, care demarează mâine pe www.prosport.ro şi pe pagina noastră de facebook scoate în evidenţă nebunia şi ştiinţa cu care un sportiv român a trecut peste toate accidentările şi operaţiile care puteau să-i reteze urcuşul în carieră.

Sportiv unic, irepetabil, căpitanul unei naţionale de top îşi vede visul cu ochii şi pe final de 2018, dar provocările vor mai veni mulţi ani de acum încolo.

Citeşte povestea unui BUN NAŢIONAL, de Centenar, pe www.prosport.ro, marţi dimineaţa!

100 de ani de România înseamnă şi mulţimea de fronturi pe care sportivii noştri au luptat valorificându-şi talentul şi orele de muncă.

Centenarul reprezintă şi momentul în care cei mai bătrâni îşi amintesc cum pe Stadionul Republicii din Bucureşti marea Iolanda Balaş-Soter ridica ştacheta la lumina farurilor maşinilor de pompieri.

Au fost ani în care rivalii noştri le sorbeau fiecare răsuflare antrenorilor români şi îi priveau pe ai noştri campioni cu uimire şi respect. Dar au urmat şi anii în care, din cauza unui sistem bolnav, i-am pierdut pe specialişti, plecaţi, fiecare, în căutarea unui trai mai bun.

Legaţi prin mii de fire de ţară, campioni cu tricolorul pe umeri au hotărât să privească de la mii de kilometri distanţă aurul olimpic al Constantinei Diţă, făurirea unor stadioane moderne în România sau au asistat uluiţi la prăbuşirea unor discipline sau la tergiversarea lucrărilor pentru o Polivalentă în Bucureşti.

Golul lui Hagi în poarta lui Cordoba, chipul desfigurat al lui Doroftei după meciul cu Balbi, privirea Andreei Răducan de la Sydney sau sprintul lui Ilie Bărbulescu spre trofeul de la Sevilla sunt doar câteva dintre imaginile care v-au invadat mintea.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.