Moroşanu şi-a făcut echipă cu Cristina Neagu, Sandra Izbaşa şi Ana Maria Brânză-Popescu. Ce i-a făcut să-şi unească forţele

3 nov 2017 2249 afişări Alte sporturi
Moroşanu şi-a făcut echipă cu Cristina Neagu, Sandra Izbaşa şi Ana Maria Brânză-Popescu. Ce i-a făcut să-şi unească forţele

Sandra Izbaşa, Cristina Neagu, Ana Maria Brânză Popescu, Cătălin Moroşanu, Daniel Pancu, Nana Falemi şi Virgil Stănescu au fost prezenţi, joi seara, la un eveniment special din cadrul Băneasa Shopping City. Under Armour, compania care îi îmbracă pe fotbaliştii lui Tottenham Hotspur, dar şi pe starul Andy Murray, şi-a deschis reprezentanţă şi în România, în parteneriat cu Kvantum Sport, distribuitor oficial al brandului în regiune.

Momentul deschiderii oficiale a fost unul special. Invitaţii au avut sarcina de a-şi uni forţele pentru a ridica trei tone - simbolic - după ce au tras la aparatele montate în faţa magazinului de trainerii de la World Class. Cel mai în formă a fost Cătălin Moroşanu, care a răspuns invitaţiei de a-şi face înviorarea într-un mediu neconvenţional.

Campionul din K1, fost rugbyst de performanţă, e unul dintre sportivii români cu înclinaţie spre entertainment şi iniţiative frumoase. "Noi, sportivii, punem mereu accentul pe echipamentele sportive, contează enorm calitatea lor. Mă bucur să văd că această firmă a ajuns în România", a spus Cristina Neagu, câştigătoare de trei ori a titlului de cea mai bună handbalistă a lumii. „Suntem foarte încântaţi să aducem brandul Under Armour pe piata din Romania si  sa oferim, atletilor de performanta si celor amatori, echipament sportiv care inglobeaza cele mai noi materiale si tehnologii“, a declarat Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantum Sport.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.