Modă? Moft: Robert Glinţă a explicat de ce şi-a tatuat cercurile olimpice pe braţul drept

4 sep 2018 522 afişări Alte sporturi
Modă? Moft: Robert Glinţă a explicat de ce şi-a tatuat cercurile olimpice pe braţul drept

Robert Glinţă este, în 2018, unul dintre mulţii sportivi care se mândresc cu tatuaje pe braţ. Modă? Moft? Înotătorul în vârstă de 21 de ani, locul opt în finala olimpică de la 100 m spate, de la Rio 2016, a explicat la ProSport LIVE de ce a ales să îşi tatueze cercurile olimpice pe braţul drept.

"L-am făcut vara aceasta, după ce m-am întors din Statele Unite şi am pornit la drum cu proaspăta-echipă. Poate fi o modă, dar pentru mine are o însemnătate foarte mare: visul este real. Îmi inspiră foarte mare încredere, mă ţine - practic - pe o cale pe care îmi doresc să o parcurg până la Tokyo 2020", a spus piteşteanul.

24,12 este recordul lui Robert Glinţă la 50 m spate - rezultat stabilit la CE de la Glasgow, pe data de 3 august. Acesta este noul record naţional al României

53,32 este recordul lui Robert, şi al României, la 100 m spate (27 mai 2018, la Bucureşti)

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.