Leonid Carp şi Victor Mihalachi, medalie de argint la Campionatele Europene în proba de canoe dublu - 500 de metri

16 iul 2017 433 afişări Alte sporturi
Leonid Carp şi Victor Mihalachi, medalie de argint la Campionatele Europene în proba de canoe dublu - 500 de metri Leonid Carp şi Victor Mihalachi au dovedit la Plovdiv că pot forma un dublu performant

România a încheiat cu o medalie de argint participarea la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Plovdiv, Bulgaria. Trofeul a fost obţinut de canoea de dublu, pe distanţa de 500 de metri. Leonid Carp (Steaua) şi Victor Mihalachi (Dinamo) au trecut linia de sosire în 1:37,368, la o secundă în spatele câştigătorilor, ruşii Melantyev şi Shtyl. Finala s-a desfăşurat pe ploaie puternică.

Cei doi sportivi din canoea de dublu au mai obţinut două locuri 5 la Europene, pe distanţa olimpică de 1000 metri (3:38,540, sâmbătă) şi la 200 de metri (0:36,852, duminică).

Duminică, în ultima zi de întreceri, România a mai fost prezentă în două finale. Paula Poştaru s-a clasat pe locul 9 la canoe simplu – 200 metri, iar kaiacul de dublu format din Irina Lauric şi Daniela Varona a încheiat pe 7 pe distanţa de 500 de metri. Ambele probe sunt olimpice.4

Credit foto: csdinamo.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.