Laura Coman, un nou rezultat de excepţie: medalie de aur la Cupa Mondială de la Guadalajara în proba de puşcă 10 metri a.c.

3 mar 2018 1441 afişări Alte sporturi
Laura Coman, un nou rezultat de excepţie: medalie de aur la Cupa Mondială de la Guadalajara în proba de puşcă 10 metri a.c.

Sportiva dinamovistă Laura Coman îşi reconfirmă forma de excepţie pe care o traversează în acest debut de an. La o săptămână după titlul european cucerit cu echipa în Ungaria, la Gyor, valoroasa tiristă şi-a trecut în cont medalia de aur la prima Cupă Mondială a sezonului, la Guadalajara (Mexic).

Calificată în finală cu al cincilea rezultat (626,8p), Laura a tras impecabil în finala de 8, rămânând în concurs până la capăt. Ultima învinsă a fost chinezoaica XU Hong. Scorul trăgătoarei dinamoviste: 251,5p.

Victoria îi asigură de pe acum Laurei Coman prezenţa la finala Cupei Mondiale (Turneul campioanelor), unde se reunesc numai câştigătoarele celor patru etape de cupă mondială din timpul anului. În 2017, Laura Coman a câştigat medalia de aur la Cupa Mondială de la Munchen. Săptămâna trecută, eleva antrenorului Olimpiu Marin a condus magistral echipa României spre un titlu european istoric.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.