Încep Internaţionalele României la înot. Ultima şansă pentru ştafeta masculină de 4x100 m liber de a-şi realiza baremul olimpic. Nu lipseşte celebra Katinka Hosszu

23 mai 2016 1716 afişări Alte sporturi
Încep Internaţionalele României la înot. Ultima şansă pentru ştafeta masculină de 4x100 m liber de a-şi realiza baremul olimpic. Nu lipseşte celebra Katinka Hosszu
  • În perioada 25-29 mai, la Bazinul ”Tolea Grinţescu” din incinta Complexului Sportiv Dinamo, din Bucureşti, va avea loc ediţia a II a Campionatelor Internaţionale de înot ale României.
  • Competiţia va fi transmisă în direct de Digisport

    Numărul sportivilor participanţi este în creştere în raport cu listele de start de anul trecut, iar celebra înotătoare maghiară Hosszu Katinka va veni să îşi apere titlul de cea mai bună înotătoare, obţinut la competiţia din 2015. Alte nume sonore ale înotului, care vor participa la Campionatele Internaţionale sunt Nina Rangelova, din Bulgaria, Ahmed Mathlouthi, din Tunisia, dar şi Robert Glinţă, înotător deja consacrat în elita mondială de seniori din 2016.
    La Campionatele Internaţionale de înot ale României, ediţia 2016 vor participa sportivi din 10 ţări: Algeria, Tunisia, Bulgaria, Franţa, Republica Moldova, Qatar, Ungaria, Serbia, Haiti şi, bineînţeles, România.   
    FRNPM va alinia la startul Campionatelor Internaţionale loturile naţionale de seniori şi juniori ale ţării noastre. De reţinut este faptul că această competiţie reprezintă ultima şansă pentru ştafeta masculină de 4X100 metri liber masculin, de a îndeplini baremul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

    Programul competiţiei

  • Ziua I  25 mai – Reuniunea I start ora 10.00, Reuniunea a II-a start ora 17.00
  • Ziua a II-a 26 mai – Reuniunea a III-a start ora 10.00, Reuniunea a IV-a start ora 17.00
  • Ziua a III-a 27 mai – Reuniunea a V-a start ora 10.00, Reuniunea a VI-a start ora 17.00
  • Ziua a IV-a 28 mai – Reuniunea a VII-a start ora 10.00, Reuniunea a VIII-a start ora 17.00
  • Ziua a V-a 30 mai – Reuniunea a IX-a start ora 10.00, Reuniunea a X-a start ora 16.00

Festivitatea de deschidere a competiţiei va avea loc în ziua de 25 mai, la ora 16.45. După încheierea reuniunii a II-a, Hosszu Katinka va susţine o sesiune de autografe. Partenerii FRNPM, în organizarea acestei competiţii sunt: Ministerul Tineretului şi Sportului, Mercedes Benz, Arena, Campofrio, Adeplast, Mirtha Pools, Bograve, Stejarii Country Club, Isostar, Aqua Carpatica, Caldo Privat Security, Seratel, Renovatio şi Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.