Florian Kohler, un maestru al biliardului. VIDEO - Ce reuşeşte să facă deşi este incomodat de o tânără domnişoară

4 mai 2014 1734 afişări Alte sporturi
Florian Kohler, un maestru al biliardului. VIDEO - Ce reuşeşte să facă deşi este incomodat de o tânără domnişoară

Multe generaţii de tineri s-au identificat cu acest sport. Timpul liber a fost ocupat de adolescenţi în jurul unei mese de biliard, iar tacul şi bilele colorate au reprezentat o delectare a minţii. Totul devine însă complicat atunci când vrei să foloseţti obstacole umane în calea buzunarelor. Concentrarea şi precizia devin vitale în cazul trick-shot-urilor, lovituri cu un grad de dificultate ridicat prin prisma efectelor şi a vitezei imprimate bilei albe.

Florian Kohler, cunoscut ca şi “Venom”,  face furori cu un videoclip postat pe un cunoscut site de socializare. Tânărul execută trick-shots în pofida faptului că pe masa de joc este aşezată asistenta acestuia, Adriana Boy. Francezul obţine efecte imposibile iar trupul fetei este ocolit de fiecare dată de traiectoria bilei albe. 

“Venom” nu a practicat biliardul până la vârsta de 18 ani, când părinţii i-au cumpărat o masă de joc cu lungimea de 180cm. După ce a studiat cu atenţie loviturile unor specialişti, Florian Kohler a început să dezvolte un stil propriu. A inovat şi a adus în acest domeniu lovitura cunoscută drept “mezz masse cue”, o caracteristică a stilului non-conformist al francezului.

articol scris Cătălin Rusu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.