Două superlovituri pregătite de CSA Steaua. Pe cine vor să legitimeze

4 iul 2017 10367 afişări Alte sporturi
Două superlovituri pregătite de CSA Steaua. Pe cine vor să legitimeze

CSA Steaua intenţionează să le legitimeze pe Simona Halep şi Cătălina Ponor, dacă cele două mari sportive vor fi de acord. Zilele trecute, jucătoarea de tenis de masă Eliza Samara a semnat pe trei ani cu clubul Armatei.

Clubul Sportiv al Armatei caută să dea câteva lovituri de imagine. Mai întâi, Eliza Samara a semnat pe trei ani şi va reprezenta CSA Steaua în concursurile individuale. Pe echipe, Samara aparţine în continuare de polonezii de la KTS Tarnobrzeg. Următoarele simboluri ale sportului românesc, care ar putea semna cu CSA, sunt Simona Halep şi Cătălina Ponor.

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a recunoscut discuţiile: ”În permanenţă noi suntem în contact cu toţi marii sportivi ai României. Dorim să îi aducem deoarece clubul Steaua este cel mai puternic brand sportiv din România. În condiţiile în care şi aceşti sportivi îşi vor manifesta intenţia, sigur vom găsi o cale de colaborare. Dialogul rămâne deschis, urmează să finalizăm sau nu anumite discuţii”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.