Dinamoviştii şi steliştii s-au luat la ţintă! Derby de România. Săgeţi între rivali într-o confruntare inedită! Petre Marin şi-a chemat fiul pentru revanşă

19 nov 2018 2533 afişări Alte sporturi
Dinamoviştii şi steliştii s-au luat la ţintă! Derby de România. Săgeţi între rivali într-o confruntare inedită! Petre Marin şi-a chemat fiul pentru revanşă

Foştii campioni de la Steaua şi Dinamo, Sorin Paraschiv, Petre Marin şi Liviu Ganea au acceptat propunerea organizatorilor turneului de minifotbal Victory Cup şi au participat la un duel inedit, o întrecere la... fotbal – darts.

În proba pe echipe, “Para” şi “Jair” s-au luptat cu fostul atacant al  „câinilor”, Liviu Ganea, “Găniţă” fiind susţinut de Dragoş Bogdan, campionul mondial  la Neymar jr’s Five 2017, prieten şi coleg de echipă la minifotbal cu steliştii, însă fan declarat al echipei din “Ştefan cel Mare”. Ca într-un veritabil derby, confruntarea Steaua vs Dinamo la fotbal-darts s-a terminat indecis, printre contestaţii, mingea fiind în hotarul punctajelor, astfel că s-au născut discuţii precum în finala cupei din 1988. În aceste condiţii, destinul confruntării de la fotbal- darts a rămas în joc de glezne, precum meciul de pe fostul 23 August în urma căruia cupa nu a mai fost acordată. Şi s-a trecut la proba individuală.

David Paraschiv moşteneşte talentul tatălui său

În această întrecere s-a impus Paraschiv. Însă nu Sorin Paraschiv! Moştenitorul talentului fostului mijlocaş din Ghencea, fiul său, David, cel care a nimerit în inima ţintei, motiv pentru care, Petre Marin a cerut revanşa: “Trebuie să vorbesc cu Răzvan, să vină şi să mă ajute să-mi iau revanşa”.

S-au retras la minifotbal

Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Mirel Rădoi, Bănel Nicoliţă, împreună cu alţi jucători având în CV sute de meciuri în primul eşalon al fotbalului românesc, cum ar fi Bogdan Pătraşcu sau Stelian Stancu, evoluează de mai multe sezoane în competiţia de minifotbal Victory Cup. “Uefantasticii” au câştigat turneul în trecut, iar în ultimele două ediţii sunt vicecampioni. Campionatul Victory Cupa este destinat jucătorilor amatori, a strâns la startul ediţiei în curs 78 de echipe, iar în trecut, chiar şi rivalul steliştilor de la fotbal-darts, Liviu Ganea a fost legitimat la minifotbal. Confruntarea de la fotbal-darts i-a adus lui Ganea şi oferta de a semna cu Old New Stars, echipa lui Petre, Ghionea şi Rădoi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.