Canotorii români, victorii de Paşte la Regata de selecţie a Federaţiei Italiene de la Piediluco

9 apr 2018 560 afişări Comentează şi tu Alte sporturi
Canotorii români, victorii de Paşte la Regata de selecţie a Federaţiei Italiene de la Piediluco

Aflaţi în cantonament de pregătire în Italia, componenţii lotului masculin de canotaj al României au luat startul, în perioada sărbătorilor Pascale, la Regata de selecţie a Federaţiei Italiene de Canotaj de la Piediluco. Deşi au concurat cu adversari extrem de puternici, ambarcaţiunile tricolore au reuşit performanţe excelente.

La 4 rame, echipajul tricolor format din Mihai Vasile Ţigănescu, Cosmin Pascari, Ştefan Berariu şi Ciprian Huc, a câştigat cursa, învingându-i pe vicecampionii mondiali de la Sarasota (SUA), italienii DiCostanzo, Abagnale, Castaldo şi Montrone.

De asemenea, la doi fără cârmaci (rame), Cosmin Pascari şi Mihai Vasile Ţigănescu s-au clasat pe locul 1, iar locul 3 a fost ocupat de Cosmin Macovei şi Constantin Adam. La această probă, România a avut cinci echipaje între primele şase clasate.

La simplu masculin, Florin Enache a ocupat locul 2, aceeaşi poziţie pe care s-a clasat şi la dublu vâsle, în echipaj cu Ioan Prundeanu.

Tricolorii vor reveni pe 16 aprilie în ţară, urmând să participe la Naţionalele de fond de la Timişoara. Prima cupă mondială la care vor participa este programată în iunie, la Belgrad.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.