Bucureştiul se află în negocieri pentru a găzdui marea premieră a filmului Creed 2 prin intermediul promoţiei Superkombat

5 nov 2018 2425 afişări Alte sporturi
Bucureştiul se află în negocieri pentru a găzdui marea premieră a filmului Creed 2 prin intermediul promoţiei Superkombat
  • Superkombat apare în brandigul filmului prin lupta finală care se desfşoară  în main event.
  • Filmul Creed 2 se lansează oficial la New York, pe 14 noiembrie.
  • Eduard Irimia îşi doreşte să aducă împreună cu Superkombat Global şi distribuitorul filmului în România o lansare din calendarul oficial MGM şi Warner Bros.

Irimia este invitat oficial la premiera filmului Creed 2 alături de Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Michael B Jordan şi românul Florian `Big Nasty `Munteanu, ocazie la care va propune aprobarea unei lansări oficiale şi în România. Astfel România ar găzdui în premieră un astfel de eveniment redcarpet cu expunere globală în presa de specialitate. Munteanu joacă rolul lui Viktor Drago,  fiul celebrului personaj Ivan Drago jucat de Dolph Ludgren în urmă cu 33 de ani.

Fanii din întreaga lume aşteaptă filmul prin prisma celebrei rivalităţi din Rocky 4, unde Apolo Creed îşi pierde viaţa în meciul disputat cu Ivan Drago. După 33 de ani, marea  provocare devine meciul dintre Adonis Creed şi Viktor Drago, o luptă care are în spate o poveste dramatică şi presiunea e menţinută de foştii eroi Rocky Balboa şi Ivan Drago, care se reîntâlnesc în ring ca şi antrenori în colţurile sportivilor lor.

Florian `Big Nasty `Munteanu este reprezentat la Hollywood de managerul său, Eduard Irimia,  mai mult el fiind şi brand ambasador al celebrei promoţii Superkombat Fighting Championship, unde Irimia deţine funcţia de preşedinte. Printre surprizele pregătite pentru fanii filmului, lupta finală din film se va da în ringul Superkombat, ocazie cu care promoţia îşi face debutul în industria cinematografică la nivel global prin expunerea brandului.

"După ce am reuşit să ducem Superkombat in peste 100 de ţări prin intermediul transmisunilor tv la Europsort şi CBS Sports în ultimii 8 ani, este cel mai important moment pe care îl trăim prin prezenţa unui actor descoperit de promoţia noastră  pentru un film de categoria A la Hollywood, unde joacă în compania unor nume sonore din industria filmului. Pe de altă parte, prezenţa brandului Superkombat în ring alături de toţi eroii filmului, este o surpriză pentru fanii sporturilor de contact din întreaga lume, tocmai de aceea suntem în negocieri să aducem o lansare oficială a filmului şi în România dupa marea premiera de la New York", a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.

"As fi foarte bucuros daca  voi putea sa fiu prezent la premiera din  Bucuresti , probabil ca va fi primul eveniment de lansare din Europa  a filmului Creed 2", a declarat Florian Munteanu. Creed II va rula în cinematografe începând din 23 noiembrie 2018, fiind distribuit de Forum Film România.Superkombat va derula o serie de evenimente conexe pentru promovarea filmului şi în România.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.