Au înţepat!

22 feb 2009 26 afişări Alte sporturi
Au înţepat! Au înţepat!

Vicecampioana olimpică la spadă, Ana Maria Brânză adună puncte după puncte, pentru a-şi consolida poziţia de lider mondial.

Ea s-a oprit ieri pe a treia treaptă a podiumului, loc pe care l-a împărţit cu Anca Măroiu. După un parcurs perfect, în care i-a căzut victimă şi colega Iuliana Măceşeanu, medaliata cu argint olimpic s-a oprit în semifinalele competiţiei, unde a fost învinsă de rusoaica Anna Sivkova (15-10). Nici cealaltă româncă, Anca Măroiu, prezentă în a doua finală, nu a avut mai multe şanse, fiind întrecută tot de o rusoaică, Lubov Shutova (15-12), care a şi câştigat turneul.

Obiectiv: locul trei şi la echipe

Azi va avea loc concursul pe echipe, unde România vrea să-şi atingă obiectivul. „Luptăm să ne menţinem în primele trei echipe din lume. Este un turneu important, cu puncte care contează la Europene. Avem nevoie de un rezultat bun”, ne-a declarat directorul tehnic Octavian Zidaru. Iuliana Măceşeanu a terminat pe 27, Simona Alexandru pe 41, iar Simona Deac pe 68.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.