Antrenorul Gheorghe Bozga a decedat într-un spital din Bucureşti

11 nov 2010 117 afişări Alte sporturi
Antrenorul Gheorghe Bozga a decedat într-un spital din Bucureşti Antrenorul Gheorghe Bozga a decedat într-un spital din Bucureşti

Antrenorul emerit de tenis de masă Gheorghe Bozga, a decedat,joi, într-un spital din Bucureşti unde a suferit o intervenţiechirgicală, el urmând să fie înmormântat duminică, la Bistriţa,oraş al cărui cetăţean de onoare este.

Gheorghe Bozga (58 de ani) i-a antrenat şi lansat în lumeasportului pe Călin Creangă, Mihaela Steff, Adrian Crişan,Bernadette Szocs şi pe mulţi alţii, fiind, în ultima perioadă,coordonatorul Centrului olimpic de tenis de masă de la Bistriţa încare se antrenau inclusiv copii şi juniori.

Directorul CSM Bistriţa, Dorina Lowenberg, a declarat, joi,corespondentului MEDIAFAX, că Gheorghe Bozga a avutprobleme de sănătate încă din anii 70 când a suferit un accident,el mai fiind dependent şi de hemodializă.

"În urmă cu două săptămâni, s-a internat la Bucureşti. Se simţeafoarte rău, avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, iar azidimineaţă (n.r. - joi) a murit. Am pierdut un om foarte valoros, untehnician desăvârşit", a declarat Dorina Lowenberg.

Ea a precizat că trupul neînsufleţit al antrenorului va fi adusla Bistriţa şi depus în Sala olimpică de tenis de masă unde toatălumea îi va putea aduce un ultim omagiu. "Toţi cei care l-au iubitşi apreciat vor putea veni la sală să-i aducă un ultim omagiu.Soţia domnului Bozga i-a fost alături în tot acest timp şi arenevoie să fie încurajată. Noi, ne vom ocupa ca şi club de tot ceţine de înmormântare. Aceasta va avea loc duminică", a spusLowenberg.

Dumnezeu să-l odihnească

Sursa foto: Sportul Bistriţean

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.