Romeo Surdu, favorit să preia o echipă din Liga 3 care a început cu stângul noul sezon și tocmai și-a demis antrenorul

Adi MARICA 22 Sep. 2020, 17:08 Liga 3
Romeo Surdu, favorit să preia o echipă din Liga 3 care a început cu stângul noul sezon și tocmai și-a demis antrenorul

Olimpic Cetate Râşnov a decis să își schimbe antrenorul după ce a avut un start de sezon sezastruos. Echipa brașoveană se desparte de Florin Dîrvăreanu după ce a înregistrat două eșecuri în primele două etape ale noului sezon al Ligii 3, însă a pierdut și meciul din turul 1 al Cupei României, în fața unei formații de Liga 4. Favorit să-i ia locul este Romeo Surdu, fostul atacant al FC Brașov, CFR Cluj, Steaua sau Rapid.

Florin Dîrvăreanu, demis de la Olimpic Cetate Râșnov: ”Mi-au spus că este nevoie de un șoc”

Antrenorul Florin Dîrvăreanu a fost demis de Olimpic Cetate Râșnov după startul modest din acest sezon. „Cei din conducere mi-au spus că este nevoie de un șoc la echipă. Mai multe nu pot comentez”, a spus Florin Dîrvăreanu pentru Monitorul Expres.

Romeo Surdu, favorit să preia echipa din Râșnov

Favorit pentru preluarea postului de antrenor este Romeo Surdu (36 de ani). Fostul internațional este râșnovean și cunoaște destul de bine lotul de jucători.

„Miercuri vom anunța toate deciziile legate de conducerea tehnică a echipei”, a precizat Liviu Butnariu, primarul Râșnovului.

Surdu a evoluat ultima dată la SR Brașov, în Liga 3, după ce în ediția 2018/2019 a Ligii 2 a avut 10 apariții la Farul Constanța. În cariera sa a jucat pentru FC Brașov, CFR Cluj, Steaua, Rapid, Apollon Limassol (Cipru), Milsami Orhei (Republica Moldova) sau ASA Târgu Mureș. Acum ar fi la prima aventură ca antrenor.

Olimpic Cetate Râșnov a început noul sezon cu două eșecuri în campionat, 1-2 acasă cu SR Brașov și 1-2 la Kids Tâmpa Brașov, iar în turul 1 al Cupei României a pierdut cu 1-0 jocul cu Olimpic Zărneşti.

În etapa a treia a Ligii 3, echipa din Râșnov joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 17:00, cu KSE Târgu Secuiesc.

Adi MARICA 22 Sep. 2020, 17:08 Liga 3
Pe aceeași temă