VIDEO | Concordia, 'săgeţi' către Steaua după înfrângerea de aseară: "Ştiţi unde trebuie să fim noi puternici? În cupele europene!"

16 feb 2016 3182 afişări Comentează şi tu ProSport Live

Steaua a câştigat primul meci oficial din 2016, scor 2-0 cu Concordia, dar oficialii grupării din Chiajna dau vina pentru acest rezultat pe greşelile propriilor jucători.

Cristi Tănase, preşedintele Consiliului de Administraţie al Concordiei, spune că echipa sa a jucat deschis contra Stelei şi îi avertizează pe elevii lui Reghecampf că adevăratul test pentru ei va fi în cupele europene, nu în meciurile de campionat.

"Dacă eram puţin mai atenţi puteam obţine un rezultat bun. Două greşeli, care în mod normal nu se fac la nivelul ăsta, ne-au costat scump. Steaua a avut şi alte ocazii, dar pentru că noi ne-am deschis şi am dorit să marcăm. Nu am vrut să ne apărăm pentru că Steaua e o echipă puternică, am vrut să jucăm. Mai vedem dacă Steaua e o echipă puternică. Ştiţi unde trebuie să fim noi puternici? În cupele europene!", a declarat Cristian Tănase la ProSport LIVE.

  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, iar Costin Ştucan şi invitaţii săi vor discuta liber şi fără menajamente despre cele mai arzătoare subiecte din sportul românesc.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până vineri, de la 10:00, pe www.prosport.ro

http://www.prosport.ro/video/prosport-live/video-concordia-sageti-catre-steaua-dupa-infrangerea-de-aseara-stiti-unde-trebuie-sa-fim-noi-puternici-in-cupele-europene-15076716
15076716
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ