PROSPORT LIVE 2 februarie | Cum ar trebui să se numească Steaua şi ce şanse mai are Gâlcă să continue la Espanyol

2 feb 2016 3393 afişări Comentează şi tu ProSport Live

ProSport LIVE,  în fiecare zi, de luni până vineri, singurul talk-show pe teme sportive din online-ul românesc.

Andru Nenciu şi Matei Udrea au fost gazdele dumneavoastră, marţi, de la 10:00, la o nouă ediţie a emisiunii în care vor diseca cele mai importante evenimente din sporturul românesc.

  • Naţionala României joacă al doilea meci de pregătire din Antalya, de la 18:00, cu Zimbru Chişinău. După ce s-au distrat cu georgienii Torpedo Kutaisi, oamenii Generalului Iordănescu au o nouă şansă să arate că merg la Euro.
  • Ne apropiem cu paşi mari de sfertul FED Cup cu Cehia, iar Simona Halep e gata să dea totul pentru România, deşi ar fi trebuit să se opereze. Simona şi-a amânat operaţia pentru un rezultat mare în faţa campioanelor en-titre.
  • Avem 33 de olimpici! Cu 185 de zile înaintea startului JO, săritoarea în înălţime Daniela Stanciu şi-a realizat baremul A pentru Rio!
  • Cine pe cine a transferat! În fotbalul european s-a încheiat perioada de transferuri. Care sunt cele mai importante mutări
     
  • Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro.

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până vineri, de la 10:00, pe www.prosport.ro

http://www.prosport.ro/video/prosport-live/prosport-live-2-februarie-cum-ar-trebui-sa-se-numeasca-steaua-si-ce-sanse-mai-are-galca-sa-continue-la-espanyol-15020737
15020737
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ