"Ce, mi-am bătut vreun conducător sau vreun jucător?!" VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea şi marele său "of" după ce a devenit antrenor. "Aşa să spună şi de Zidane că îi dă un cap în piept lui Ronaldo..."

21 apr 2017 2432 afişări Comentează şi tu ProSport Live
"Ce, mi-am bătut vreun conducător sau vreun jucător?!" VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea şi marele său "of" după ce a devenit antrenor. "Aşa să spună şi de Zidane că îi dă un cap în piept lui Ronaldo..."

Ionel Ganea a fost numit în funcţia de antrenor principal la ASA Târgu Mureş şi spune că obiectivul său este salvarea echipei de la retrogradare, chiar dacă recunoaşte că misiunea e una extrem de grea.

Ganea spune că pune mult preţ pe disciplină, dar insistă asupra faptului că atitudinea sa s-a schimbat radical de când a devenit antrenor şi nu mai doreşte să se facă paralele între indicentele în care a fost implicat ca jucător şi actuala profesie. Fostul atacant al naţionalei aminteşte şi de scandaluri în care au fost implicaţi jucători uriaşi precum Zinedine Zidane sau Fabien Barthez.

  • Vezi în playerul video ce spune Ionel Ganea despre situaţia de la ASA Târgu Mureş şi despre lupta la titlu în Liga 1

"Atmosfera e foarte bună! Eu nu am nicio problemă. Nu mă interesează ce a fost in trecut. Mă interesesază doar prezentul şi viitorul. Obiectivul e Liga 1!

Este o situaţie foarte grea, dar mi-am asumat această responsabilitate şi îmi plac provocările. Depindem şi de celelalte rezultate. Eu am contract până la vară. Nu depinde de mine dacă rămân şi din vară (n.r. în cazul retrogradării). Dacă ei îşi doresc un nou proiect...

Eu am spus de la început. Multă lume spune că sunt antrenor dur, dar nu ştiu la ce se referă. Vă rog eu frumos, nu mă mai asociaţi cu ce am fost ca jucător! Acum sunt antrenor... Aşa, să-l luaţi şi pe Zidane că a dat un cap în piept, şi pe Barthez că s-a drogat... Dacă zic ăştia că îi dă un cap în piept lui Ronaldo, că nu face ce vrea el?

Acum sunt antrenor. Am avut vreun incident pe unde am fost? Mi-am bătut jucători sau conducători pe unde am fost!? Nu am fost niciodată suspendat! Nu văd unde e problema. Recunosc că îmi place să fie disciplină la echipă, dar nu înţeleg de ce se face atât tam-tam pe tema asta.

Eu înţeleg că Ganea vinde bine în scandaluri, dar acum nu e cazul
", a declarat Ionel Ganea la ProSport LIVE.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.