Anunţ spectaculos făcut de Vasile Turcu: e gata să refacă "trupa de şoc" de la Dinamo. VIDEO EXCLUSIV În ce condiţii revine în fotbal

10 feb 2017 21145 afişări Comentează şi tu ProSport Live
Anunţ spectaculos făcut de Vasile Turcu: e gata să refacă "trupa de şoc" de la Dinamo. VIDEO EXCLUSIV În ce condiţii revine în fotbal

Vasile Turcu a recunoscut la ProSport LIVE că ar fi dispus să investească din nou în fotbal, cu condiţia să poată colabora cu cei care i-au fost alături şi în acţionariatul lui Dinamo, Nicolae Badea şi Cristi Borcea.

Turcu a mai investit la Dinamo până în 2011, când şi-a vândut pachetul de acţiuni, dar acum pare gata de o nouă experienţă în fotbal, nu neapărat la clubul din Ştefan cel Mare. Turcu exclude însă din start o posibilă colaborare cu patronul Stelei, Gigi Becali.

"Există varianta, dar o spun încă o dată, aşa cum i-am spus şi domnului Negoiţă, dar nu a vrut să mă asculte atunci când trebuia.

Clubul Dinamo, astăzi, nu poate fi ţinut de un singur om. Trebuie să fie trei, patru investitori, cu un proiect serios, cu o conducere executivă care să pună un plan pe masă, iar apoi să te aşezi la masă o dată pe lună sau când e cazul pentru a vedea cum funcţionează proiectul.

Niciodată nu poţi să spui niciodată în viaţă. Dar dacă vorbim sincer acum, caut o soluţie fezabilă atât pentru club, cât şi pentru mine. Pentru asta trebuie să am o siguranţă din punct de vedere economic. Nu poţi să te faci de râs.

Niciodată (n.r. nu ar merge alături de Gigi Becali la FCSB). E prietenul meu, dar eu am avut trupa mea acolo (n.r. la Dinamo). Eu mi-ar relua trupa mea, camarazii mei. Dacă ar fi Cristi (n.r. Borcea), domnul Badea. Chiar dacă am avut nişte discuţii cu domnul Badea, ne cunoaştem foarte bine.

Când în România va fi un guvern stabil, legislaţia stabilă. Eu vorbesc şi pentru mediul de afeceri, care nu este propice. Cei care vin acum nu vor să mai investească în România, din păcate
", a declarat Turcu la ProSport LIVE.

Întrebat dacă revenirea sa în fotbal ar putea avea loc chiar în această vară, Vasile Turcu a oferit un răspuns evaziv, dar nu a negat: "Mai vorbim. Hai să mai vorbim, da?"


 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.