VIDEO | Xavi şi-a "îngropat" echipa, într-un meci din Liga Campionilor Asiei. Cum a bătut o lovitură de la 11 metri

10 feb 2016 6912 afişări Comentează şi tu Campionate Externe

Xavi a ratat o lovitură de la 11 metri pentru Al Sadd, care s-a dovedit decisivă pentru calificarea în faza următoarea a Ligii Campionilor Asiei. Execuţia fostului mijlocaş al Barcelonei a fost dezastruoasă.

Xavi îşi trăieşte în Qatar ultima parte a carierei. La 36 de ani, fostul mare mijlocaş al Barcelonei încă are evoluţii apreciate, însă la ultimul meci şi-a îngropat echipa. Al Sadd a întâlnit Al Jazira în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei. Câştigătoarea acestui ar fi urmat să se califice în grupele competiţiei.

Al Sadd a deschis scorul în minutul 22, prin Alsenhaji, Jones a egalat în minutul 45, Ahmed Mabkout i-a adus în avantaj pe cei de la Al Jazira, însă acelaşi Alsenhaji a adus egalarea, în minutul 88. Până la urmă, a fost nevoie de lovituri de departajare. Xavi a fost primul jucător care a bătut...şi a ratat. Până la urmă, ratarea s-a dovedit decisivă, Al Jazira impunându-se cu 5-4.

http://www.prosport.ro/video/fotbal-extern/campionate-externe/video-xavi-si-a-ingropat-echipa-intr-un-meci-din-liga-campionilor-asiei-cum-a-batut-o-lovitura-de-la-11-metri-15063166
15063166
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”