TIMP LIBER | Airsoft, un fenomen cu origini în Japonia pentru pasionaţii de jocuri cu tentă militară

24 mar 2016 1807 afişări Comentează şi tu Timp liber
TIMP LIBER | Airsoft, un fenomen cu origini în Japonia pentru pasionaţii de jocuri cu tentă militară

Pasionaţii de jocuri cu tentă militară au acum ocazia să pună în practică strategiile îndelung pregătite, în perfectă siguranţă şi confort. Industria de replici de airsoft şi de echipament sportiv pentru astfel de activităţi este în creştere, magazinele oferind produse şi soluţii la standarde înalte de calitate, oricărui pasionat de airsoft din România.

Un sport care duce adrenalina la cote maxime
În ciuda aparenţelor, jocul de airsoft are origini mult mai îndepărtate decât s-ar crede. Dorinţa oamenilor de a se distra şi a experimenta pentru câteva ore mediul ostil al unui conflict, s-a făcut simţită pentru prima oară în Japonia, devenind ulterior un adevărat fenomen, în toată lumea.
Combinând mişcarea în aer liber cu adrenalina şi strategia militară, airsoft-ul reprezintă o variantă de petrecere a timpului liber, benefică pentru minte şi trup, perfectă pentru oricine respectă legislaţia în vigoare.

Echipament pentru specialiştii în airsoft
Cu toate că echipamentul minim pentru un joc de airsoft este format dintr-o replică de airsoft, consumabilele necesare şi echipament de protecţie, cei cu adevărat pasionaţi investesc mult mai mult într-un week-end de aventură şi deconectare de la viaţa de zi cu zi.
Magazinul Airsoft6 oferă simplu şi rapid o gamă largă de replici - de la pistoale, lansatoare sau grenade, la mitraliere, puşti cu lunetă şi shotguns - dar şi echipament airsoft, accesorii, componente sau consumabile, pentru o experienţă completă şi sigură.
În plus, echipa tehnică Airsoft6 oferă consiliere în alegerea celor mai potrivite produse din portofoliu, dar şi servicii de reparaţie, customatizare şi upgrade al replicilor pentru o experienţă cât mai reală, fără niciun risc. Evaluarea stării replicii de airsoft, testul cronograf, înlocuirea ţevii interne, implementarea unei unităţi de control electrice sau chiar accesorizarea pot fi realizate în perfectă siguranţă de către cea mai bună echipă din ţară.

Soluţii mereu la îndemână
Airsoft6 este un magazin online născut din dorinţa pasionaţilor de airsoft de a dispune de o gamă largă de produse şi servicii de calitate, dar şi din nevoia de a avea un „consilier” de încredere, care să îi ajute, 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, în alegerea celor mai potrivite dispozitive şi accesorii.
Magazinul oferă, de asemenea, o serie de tutoriale online, atât pentru începători, cât şi pentru războinicii de week-end, care practică acest joc în mod constant, pentru a-i familiariza cu normele de utilizare, dar şi cu modalităţile de încărcare sau îngrijire. Airsoft6 este magazinul specialiştilor de airsoft în România, reunind jucători pasionaţi şi amatori, dornici să descopere jocul-senzaţie care îi ridică pe români din faţa calculatoarelor.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.