Kick-boxing, sală şi fitness pentru o transformare incredibilă! FOTO | Cum arată acum această tânără

13 feb 2016 38177 afişări Comentează şi tu Sport Life
Kick-boxing, sală şi fitness pentru o transformare incredibilă! FOTO | Cum arată acum această tânără 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7968/15074099/4/bikini-land2-2686743a.jpg

Conner Rensch are 26 de ani, iar în 2015 a participat şi a câştigat concursul de frumuseţe "Wolrd Beauty Fitness and Fashion", asta deşi la 18 ani cântărea nu mai puţin de 125 de kilograme.Tânăra spune că acum e mândră să poarte costum de baie la concursurile la care participă, în ciuda faptului că transformarea incredibilă prin care a trecut corpul ei i-a lăsat urme vizibile pe abdomen. "Sunt mândră de vergeturi pentru că ele spun povestea mea şi arată cât de departe am ajus", spune Conner, care dezvăluie că problemele avute în liceu, când era abuzată verbal de colegi, au făcut-o să-şi găsească liniştea în mâncare. Aşa a ajuns ca la 18 ani să cântărească 125 de kilograme şi să fie diagnosticată cu obezitate morbidă.

"Mâncam încontinuu, mi-era mereu foame şi îmi doream să mă simt foarte, foarte plină. Asta îmi oferea linişte. La şcoală, băieţii şi fetele îmi vorbeau urât. Mă excludeau din grup, mă făceau grasă şi urâtă", poveste;te Conner Rensch.A slăbit cu ajutorul unui nutriţionist şi cu un antrenor personal. A renunţat de tot la mâncărurile procesate şi a început să facă foarte multă mişcare: kick-boking, plus antrenamente de tip cardio şi cu greutăţi şi aşa a slăbit 10 kilograme în primele 21 de zile. Acum a ajuns la 63 de kilograme, adică jumătate din cât cântărea în urmă cu opt ani, şi participă cu succes la concursuri de frumuseţe destinate practicanţilor de fitness.


 

http://www.prosport.ro/sport-life/sport-life/kick-boxing-sala-si-fitness-pentru-o-transformare-incredibila-foto-cum-arata-acum-aceasta-tanara-15074099
15074099
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”