Încă o numire controversată la Primăria Capitalei! O vedetă a emisiunilor mondene a fost pusă şefă la Compania Municipală Sport Pentru Toţi: "Am făcut cursuri de antrenor"

12 apr 2017 39023 afişări Comentează şi tu Sport Life
Încă o numire controversată la Primăria Capitalei! O vedetă a emisiunilor mondene a fost pusă şefă la Compania Municipală Sport Pentru Toţi: "Am făcut cursuri de antrenor" 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7968/16231107/2/alina12.jpg

O vedetă obişnuită cu emisiunile mondene a fost numită de Gabriela Firea şefă la Compania Municipală Sport Pentru Toţi Bucureşti SA.  Alina Laufer are o vastă experienţă în apariţiile mondene şi este soţia lui Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul Mediului de Afaceri.

Gabriela Firea a reuşit să stârnească un nou val de controverse. Potrivit bucurestiul.ro, primăria Capialei a înfiinţat 20 de societăţi pe acţiuni, cu diferite domenii de activitate, de la construcţii de pasaje, la publicitate stradală. Una dintre aceste societăţi este Compania Municipală Sport Pentru Toţi Bucureşti SA.

Aici, Gabriela Firea a decis să o numească în funcţie pe Alina Laufer, fostă vedetă la Kanal D şi soţia lui Illan Laufer, secretar de stat în Ministerul Mediului de Afaceri. Gabriela Firea se apără şi susţine că numirile sunt interimare, dar mai târziu vor fi prezentate consiliile permanente.

"O cunosc pe doamna Gabriela Firea de foarte multă vreme şi mi-am pus experienţa la dispoziţia dumneaei în rânduri repetate. Nu sunt sportivă de performanţă, însă am făcut cursuri de antrenor. Am făcut nişte cursuri pentru mine", a declarat Alina Laufer pentru stirileprotv.ro.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.