FOTO | Cazul incredibil al unei tinere de 18 ani. În 2014, era anorexică şi cântărea DOAR 32 de kilograme! Acum, este antrenoare de fitness şi arată uimitor

30 aug 2017 61979 afişări Comentează şi tu Sport Life
FOTO | Cazul incredibil al unei tinere de 18 ani. În 2014, era anorexică şi cântărea DOAR 32 de kilograme! Acum, este antrenoare de fitness şi arată uimitor 7 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7968/16711966/2/vera1.png

Vera Schulz, o adolescentă în vârstă de 18 ani, a reuşit să uimească pe toată lumea cu incredibilul său caz. În 2014, suferea de anorexie şi ajunsese să atingă doar 32 de kilograme. Acum, arată uimitor de bine după ce a reuşit să treacă peste problemele sale.

Vera Schulz, o tânără din Stavropol Krai, Rusia, esta una dintre fetele care au trecut prin coşmarul numit anorexie. Vera era obsedată de diete, astfel că a ajuns să cântărească doar 32 de kilograme. Asta se întâmpla în 2014, când nici măcar familia n-a reuşit să o convingă de faptul că trăieşte periculos.

”Abia respiram, cădeam des din picioare. Locuiam la etajul cinci şi aveam nevoie de o oră să urc în casă, deoarece nu exista lift”, îşi aduce aminte Vera, citată de The Sun.

Momentul care a salvat-o a fost cel în care a început să facă o pasiune pentru fitenss. Vera a început să lucreze la sală, a câştigat încredere şi a început să-şi iubească din nou corpul. Şi-a adaptat dieta la noul stil şi a început să mănânce multe legume şi fructe.

Vera a acumulat în greutate şi felul în care arăta a motivat-o tot mai mult. În mod uimitor, a primit un post de antrenoare de fitness şi acum încearcă să ajute persoanele care se confruntă cu dificultăţile prin care a trecut şi ea. Dă sfaturi de dietă şi le încurajează pe fetele anorexice. Mai mult de 22.000 de persoane i-au urmărit în timp evoluţia şi multe dintre ele i-au urmat exemplul.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.