Dieta cu "10.000 de paşi pe zi". FOTO | Transformarea acestei tinere după ce a început să facă mişcare

3 feb 2016 9507 afişări Comentează şi tu Sport Life
Dieta cu "10.000 de paşi pe zi". FOTO | Transformarea acestei tinere după ce a început să facă mişcare 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7968/15029935/2/emma1.jpg

Daily Star prezintă povestea Emmei Creedon, o tânără din Marea Britanie care se îngrăşase atât de mult încăt, după propriile spuse, îi era atat de ruşine să apară în public încât şi-a amânat nunta timp de 7 ani.Ajunsese să cântărească 140 de kilograme, însă a reuşit ca în mai puţin de un an să slăbească  aproximativ 65 de kilograme făcând o singură schimbare în planul său de a scăpa de kilogramele în plus."David şi-a dorit întotdeauna să se căsătorească cu mine, dar nu puteam suporta gândul că voi fi în centrul atenţiei, aşa că am tot inventat motive pentru a amâna nunta. Gândul că toţi mă vor privi când păşesc spre altar în o rochie mă terifia!", povesteşte tânăra de 33 de ani.

Aceasta spune că a decis să înceapă o nouă cură în momentul în care un prieten a urcat o poză needitată cu ea pe Facebook.

Emma recunoaşte că menuil ei zilnic era unul extrem de bogat în calorii, servind adesea mâncare de tip fast-food sau chipsuri.

10.000 de paşi pe zi
Însă nu schimbarea regimului alimentar a fost decisivă pentru rezultatele impresionante obţinute în ultimele lui, spune Emma. A început să slăbească cu adevărat când a început să facă mişcare şi şi-a făcut un ţel din a face măcar 10.000 de paşi pe zi.

"Îmi luasem recent permisul auto şi conduceam peste tot. Nu aveam deloc energie să merg. Mă simţeam mizerabil şi aveam o stare de letargie, eram foarte retrasă. Schimbările făcute acum nu au fost atât de dificile ca în trecut, când ţineam diete extreme. A fost chiar uşor.

E impresionat pentru că îmi place să mănânc şi în această dietă nu îmi era niciodată foame. E important doar să ai grijă la ce mănânci. Mi-am cumpărat un aparat pentru a monitoriza cât efort fac şi pentru a mă asigura că fac 10.000 de paşi pe zi. Au fost schimbări mici de genul să-mi scot fiica în parc zilnic, în cărucior, iar seara să-mi scot câinele la plimbare
", povesteşte Emma Creedon.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.