La mulţi ani, 2016! Ce îşi doreşte fotbalul românesc de la noul an: "Acolo, la Bucureşti, e mai greu cu iubirea, am observat eu". Mesajele transmise românilor de Rednic, Dulca, Mircea Sandu şi Grigoraş

31 dec 2015 4872 afişări Comentează şi tu Special
La mulţi ani, 2016! Ce îşi doreşte fotbalul românesc de la noul an: "Acolo, la Bucureşti, e mai greu cu iubirea, am observat eu". Mesajele transmise românilor de Rednic, Dulca, Mircea Sandu şi Grigoraş sursă foto: shutterstock.com

La miezul nopţii, ne punem toţi câte o dorinţă şi sperăm că totul va fi mai bine în noul an. Vom fi sănătoşi, mai fericiţi, vom găsi ceea ce căutam, echipa preferată va reuşi victorii impresionante, naţionala României va reuşi să producă o surpriză plăcută la turneul final din Franţa sau că ne vom îndeplini măcar un vis în 2016. Indiferent de dorinţă, indiferent de rezoluţii, echipa ProSport vă urează un an nou fericit, plin de împliniri, în care sperăm să rămâneţi alături de noi. A fost un an cu greşeli, aşa cum se întâmplă peste tot, dar şi cu multe materiale interesante. Ne vom citi şi în 2016, când vă vom aduce cele mai interesante ştiri şi cele mai bune anchete. 

Vom striga cu toţii <<Hai, România!>> încă de la deschiderea Campionatului European, vom face interviuri cu oamenii momentului, vă vom aduce în case reportaje emoţionante şi emisiuni care să vă aducă zâmbetul pe buze. 

Ştiţi acum ce vă urăm noi, dar oamenii din fotbal? Mircea Sandu, Cristi Dulca, Petre Grigoraş şi Mircea Rednic au dezvăluit câteva dintre dorinţele lor pentru anul 2016:

  • "Ştiţi <<Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie>>? Asta îmi doresc eu în 2016. Sper să mă bucur de nepoţi cât mai mult anul viitor şi le urez românilor un 2016 mai bun decât anul care a trecut. La mulţi ani!(Mircea Sandu, fostul preşedintele al FRF)
  • "În situaţia mea, îmi doresc să fiu sănătos, să trec cu bine peste operaţia pe care am avut-o. Bineînţeles că îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele şi să fim mult mai buni decât am fost în 2015. Şi mai vrem să ne mulţumim suporterii, care au fost întotdeauna lângă noi." (Mircea Rednic, antenor Dinamo)

  • "La mulţi ani tuturor şi un an cu multă fericire şi sănătate!" (Petre Grigoraş, antrenor ASA Tg. Mureş)

  • "Îmi doresc să fim cu toţii sănătoşi, să avem cât mai multe realizări în anul care vine. E cam greu fără Marco Dulca, eliberez o cameră în casă. Dar este pentru viitorul lui. Sper să fie sănătos, sănătos, sănătos. Vă urez tuturor şi iubire, că acolo la Bucureşti, am observat eu, e cam greu cu iubirea.(Cristi Dulca, antrenor România U21)

http://www.prosport.ro/sport-life/special/la-multi-ani-2016-ce-isi-doreste-fotbalul-romanesc-de-la-noul-an-acolo-la-bucuresti-e-mai-greu-cu-iubirea-am-observat-eu-mesajele-transmise-romanilor-de-rednic-dulca-mircea-sandu-si-grigoras-14947461
14947461
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Ştirea din România care a apărut în ziarele din toată lumea. Premiera ruşinoasă pe care jurnaliştii au pus-o pe prima pagină