INTERVIU | Bobar: „Dinamo se bate la titlu după ce iese din insolvență”. Anghelache și ciuruitul, cine l-a ofertat pe Chivu, stelele Reșiței și viața lui Borcea după gratii. De ce ar fi Mutu potrivit pentru Dinamo

Redactor:
Andru Nenciu
INTERVIU | Bobar:
  • Publicat:
  • Actualizat:

Director sportiv la Dinamo timp de un sezon și jumătate, Cristi Bobar a părăsit gruparea din Ștefan cel Mare odată cu venirea lui Daniel Stanciu în funcția de manager general la echipa patronată de Ionuț Negoiță. În vârstă de 32 de ani, reșițeanul vorbește în interviul ProSport despre o viață trăită pe repede-înainte în Valea Domanului, sala de ședințe de la FRF și Săftica și creionează mai multe portrete. Unul dintre ele are chiar puterea de a naște imagini în mintea cititorului. Imaginea unui pistolar care-și face sită adversarul. Slalomul printre insolvență, asemănarea cu Victor Pițurcă, apartamentele lui Bilinski, oferta pentru Chivu și posibila destinație CFR… în interviul de mai jos.

Începem cu Dinamo și vom reveni în partea a doua a interviului la echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare. Spune-mi două-trei momente frumoase și cele mai negre episoade pe care le-ai trăit acolo.
În doi ani a fost o perioadă foarte grea, în care am plecat pe o reconstrucție, dar nu poți să spui când ai interacționat cu Dinamo că nu ar fi fost o perioadă frumoasă, chiar dacă n-am reușit să câștigăm trofee. Rămâne în sufletul meu Dinamo, PCH-ul care a făcut niște coregrafii extraordinare, n-ai cum să uiți așa ceva, și rămân oamenii și jucătorii care au fost în club. Când a intrat clubul în insolvență, eram dezamăgit, dar momentul plăcut e că va ieși din insolvență. Printre momentele negre pot să mai includ și meciul în care am fost egalați în ultimele două minute în Ghencea și ultimul, când am luat șase goluri cu Astra. A fost un coșmar! Dar am cunoscut în atâția ani oameni de fotbal valoroși.

Le-ai amestecat puțin, dar ce te face să crezi că va ieși din insolvență?
După momentul trist cauzat de intrarea în insolvență, un episod fericit a fost generat de vestea cum că Dinamo va ieși din insolvență. Domnul Negoiță a lucrat mult pentru asta cu juriștii, cu domnul Anghelache, s-a muncit foarte mult la acest plan, mă bucur că va ieși în câteva luni din insolvență, e un lucru foarte important pentru Dinamo.

Și asta înseamnă că…
Dinamo va fi un club curat, nu va mai avea datorii, va fi ca un copil care se naște din nou și va crește curat. La un moment dat, domnul Negoiță preluase clubul cu datorii de peste 10 milioane de euro, iar Dinamo va fi acum o echipă curată.


Contează foarte mult să discuți cu jucătorii. Ei nu sunt niște roboți. Eu încercam și reușeam să-i ajut în orice problemă când mă sunau. De la o problemă de viză, până la vizionarea unor posibile locuințe. Cu Bilinski am văzut vreo opt apartamente până și-a ales unul. La noi directorul sportiv nu are atribuțiile unuia din Italia, spre exemplu. Să aibă ultimul cuvânt la transferuri

Cristi Bobar


Dezafilierea Craiovei, puștiul din CEx și jupânul de la FRF. „Aș vota și acum la fel, dacă juriștii ar prezenta același material”

Tu ești cel mai tânăr membru care a făcut parte din Comitetul Executiv al FRF. De ce-ai intrat în sistem?
Eu reprezentam Liga a 3-a și în acel moment erau 94 sau 96 de echipe, foarte multe. Alături de Ștefan Stana, (n.r. – președinte la ACS Berceni în prezent și reprezentant al cluburilor din Liga a doua la CEx) m-am bătut pe acel post cu oameni importanți din fotbal, cu fostul arbitru Sorin Vădana, am reușit să câștig două mandate consecutiv, dar cred că eu că m-am descurcat, a fost o experiență benefică, dar a fost și experiența mai puțin plăcută – episodul cu Universitatea Craiova.

Ai votat pentru dezafilierea de la FRF a Universității Craiova. Ai mai vota la fel și acum?
Aș vota la fel cum am votat și atunci, dacă juriștii FRF ar prezenta același material din care reiese că patronul de la Universitatea (n.r. – Adrian Mititelu) n-avea dreptate, aș vota exact pe baza materialelelor propuse de juriștii federației. Am avut încredere și cred că aș mai avea și acum în ei pentru că ei știu exact ce a fost acolo.

Dar a existat vreo urmă de influență din partea cuiva?
Nu, eu nu am fost niciodată influențat, chiar dacă multă lume spune că în Comitetul Executiv sunt influențe, dar nu s-a pus niciodată problema și am prins un Comitet Executiv în care erau oameni puternici de fotbal: Marius Stan, Mitică Dragomir, Argăseală, Borcea. Dar nu s-a pus niciodată problema să fim influențați de cineva.

Câți oameni ascultau de Mircea Sandu?
Domnul Mircea Sandu era președintele Comitetului și el vorbea la fiecare punct, detalia punctele care ne erau trimise despre ședință, dânsul le explica și spunea părerea, nu vota pentru ei. Dacă am greșit sau nu în privința Craiovei, timpul va decide, dar nu a fost influență din partea lui Mircea Sandu în nicio privință.

Și te-ai ales cu un proces.
Am fost la un moment dat pus sub urmărire penală, dar acum sunt pe cale civilă cu domnul Mititelu. Sper să se termine cât mai repede pentru că e neplăcut, știu că nu am greșit cu absolut nimic, unii membri au avut chiar sechestru pus pe bunuri și e neplăcut.

„Borcea e destul de supărat să se mai gândească la fotbal acum„. Ce își propusese să facă fostul acționar împreună cu Ionuț Negoiță

Vorbeai despre Cristi Borcea. În momentul de față cât de strânsă mai e legătura ta cu el?
Nu mai este atât de strânsă pentru că destinul așa a vrut să fie, dar sper să revină, știu că el își dorea să revină la Dinamo, dar a venit acel proces care s-a terminat prost și nu mai am nicio legătură cu el. E un om pe care-l cunosc din Comitetul Executiv, un om care tot timpul mi-a dat sfaturi, m-a susținut de când eram la Reșița. Lumea spune că el m-a adus la Dinamo, dar nu-i adevărat, Ionuț Negoiță m-a adus la Dinamo.

Ai mai reușit să vorbești cu Borcea?
Nu cu el, dar cu membrii familiei lui… da. E un lucru neplăcut să întreb ce face, nu îi poate fi bine acolo unde este și evit subiectul. Dar e un tip puternic și va ieși și mai puternic de acolo.

Aș mai vrea să te întreb ceva despre el. Crezi că va mai reveni vreodată în fotbal?
Înainte era hotărât să i se alăture domnului Negoiță, acum nu știu ce mai gândește și cred că e destul de supărat să se gândească la fotbal. Puteau să facă un cuplu foarte bun, ei ar fi dat banii și ar fi numit o echipă executivă competitivă.


Uneori și Pițurcă poartă alb

Ce au în comun Cristi Bobar și Victor Pițurcă

În închisoare, ca și Cristi Borcea, e Meme Stoica, un oficial din fotbalul românesc cu care tu ai intrat în conflict. La fel ca și cu Reghecampf. De unde dușmănia?
În primul rând eu mi-aș dori ca Meme să fie în libertate, nu eram nici prieteni, dar nici dușmani, discutam. Dar când veneau meciurile fiecare își apăra tabăra lui ca pe niște copii, eram în stare să facem orice. Cu Reghe a fost un schimb de replici, dar am recunoscut că e un antrenor care și-a făcut treaba la Steaua foarte bine.

Marele lui rival de acum e Victor Pițurcă, un tip cu care te cunoști foarte bine. De ce tocmai cu Pițurcă?
În perioada în care am fost la Dinamo, am avut o relație specială cu el, era interesat de jucătorii de la Dinamo, chiar dacă își trimitea la Săftica asistenții și mă suna să ma întrebe ce fac jucătorii la antrenamente, am discutat cu el și acum, am acum o relație specială și cred că va reveni cu succes în fotbalul românesc. A plecat din cauza răutăților care se spuneau și se scriau despre el.

Dar știi că ai ceva în comun cu Pițurcă?
Nu. Ce?

Un tic verbal.
Care? …Nu-mi dau seama.

Nooo?
Nooo?

Da, după multe afirmații pe care le faci, parcă ceri confirmarea interlocutorului, nooo?
Haha, nu știam, nu mi-am dat seama, nooo!?


Sansiro Ciocoi, unul dintre idolii din Valea Domanului

Reșița, Sansiro și vremea în care veneau 10.000 de oameni la stadion

Nu știu dacă în zona Reșiței se folosește „nooo”, dar spune-mi ce e cu echipa acum?
Domnul Sorin Frunzăverde e președintele Consiliului Județean și e foarte aproape de echipă, la fel ca și primarul Mihai Stepanescu. Chiar mi-a propus să vin alături de echipă. Reșita e în Liga a doua, are o bază frumoasă, dar va fi foarte greu de promovat în Liga 1, pentru că Poli Timișoara e favorită, acolo sunt Dan Alexa și Ioan Timofte, sunt profisioniști, au bani și cred că Timișoara va promova. Poate sezonul următor va fi rândul Reșiței.

Reșița a țesut povești frumoase în primul eșalon. Ce fac acum vedetele din anii 90?
Acea perioadă frumoasă a Reșiței a fost nemaipomenită, au terminat pe 6 sau pe 7, cu Marius Popescu președinte. Eu eram copil de mingi la acei băieți, îi așteptam după meciuri să-i văd. Unii sunt antrenori pe la Centrul de fotbal, iar alții au afaceri. Vali Ciucur are o afacere în Reșița, Szijj e plecat în străinătate, Marius Popescu lucrează pe la AJF, a fost o echipă foarte frumoasă și veneau cam 10.000 de oameni la meci, și cred că echipa va fi susținută și acum la fel dacă vor intra în A.


CSM Reșița după 1990

  • 1990-91           Div.B, seria 3                                      Locul 11, 34. 13. 8. 13. 42‑48. 34
  • 1991-92           Div.B, seria 2                                      Locul 1, 34. 20. 4. 10. 54‑29. 44
  • 1992-93           Div.A                                                     Locul 18, 34. 9. 3. 22. 34-72. 21
  • 1993-94           Div.B, seria 2                                      Locul 3, 34. 19. 2. 13. 52‑46. 40
  • 1994-95           Div.B, seria 2                                      Locul 13, 34. 13. 9. 12. 34‑38. 48
  • 1995-96           Div.B, seria 2                                      Locul 9, 34. 14. 5. 15. 45‑44. 47
  • 1996-97           Div.B, seria 2                                      Locul 1, 34. 22. 4. 8. 57‑32. 70
  • 1997-98           Div.A                                                  Locul 7, 34. 15. 6. 13. 55-49. 51
  • 1998-99           Div.A                                                  Locul 15, 34. 8. 11. 15. 34-59. 35
  • 1999-00           Div.A                                                  Locul 17, 34. 5. 8. 21. 35-73. 23
  • 2000-01           Div.B, seria 2                                      Locul 3, 30. 18. 4. 8. 52-29. 58
  • 2001-02           Div.B, seria 2                                      Locul 6, 30. 13. 7. 10. 38-37. 46
  • 2002-03           Div.B, seria 2                                      Locul 12, 28. 8. 5. 15. 30-63. 29
  • 2003-04           Div.B, seria 3                                      Locul 14, 30. 8. 3. 19. 27-59. 27

Din sezonul 2004-2005, a fost transformată de Dinel Staicu în Universitatea 2 Craiova, ca satelit al Universității Craiova, echipa reșițeană găsindu-și astfel sfârșitul. Dintre jucătorii importanți din această perioadă: Cristian Chivu, Dan Potocianu, Cristian Pușcaș, Vasile Sansiro Ciocoi, Petre Panescu, Roco Sandu, Leontin Doană. Iar dintre antrenori: Silviu Stănescu, Ion Sdrobiș, Victor Roșca, Dumitru Firițeanu, Viorel Vișan. Statistică: Răzvan TOMA



Lansat de CSM Reșița și Universitatea Craiova, Chivu a câștigat tot la nivel de club cu Internazionale Milano

„Am discutat cu domnul Negoiță și ne doream să vină la Dinamo Cristi Chivu într-o funcție executivă. Proiectul a rămas doar la stadiul de discuții. Cristi nu vrea să intre momentan în fotbal”

Reșița înseamnă și Cristi Chivu. Continuă tu de aici…
Cristi Chivu înseamnă un exemplu pentru copiii din toată România, din păcate el nu mai poate ajunge la Reșița. Ajunge la mormântul tatălui său unde se roagă și aprinde o lumânare și nu poate sta foarte mult prin oraș. Cristi e un exemplu pentru toată lumea, tocmai de aceea sunt puse foarte multe poze cu el lângă monument. De unde a plecat și până unde a ajuns…

Unde sunt puse pozele?
Există un bust pe care noi l-am făcut la stadion și în spatele lui e un panou foarte mare: cu poze de la juniorat până când a câștigat Champions League.

Toată experiența sa adunată în sport unde l-ar ajuta, în ce post, să-și dezvolte o carieră?
Eu am băut o cafea înainte de Sărbători, și chiar dacă nu mai este momentan interesat de fotbal, îl văd în fotbal, ar fi un ajutor pentru fotbalul românesc. Am discutat și cu domnul Negoiță să vină într-o funcție executivă, dar au rămas doar discuții, îl văd și conducător și antrenor.

La Dinamo?
A fost ideea dânsului. Știe că eu mă înțeleg bine cu Cristi și mi-a zis că vrea să aibă o discuție cu el, nu a mai avut loc, dar eu am vorbit cu Cristi și i-am trasnmis idelile lui, dar momentan Cristi nu vrea să intre în fotbal.

Șansele ca Mutu să ajungă la Dinamo, nu doar ca spectator, sunt mai mari de 1%?
În perioada în care era Cristi Borcea la club, Mutu își dorea foarte mult să joace la Dinamo, își dorea foarete mult să joace în Champions League. Eu îl văd mai degrabă antrenor. Ar fi privit ca un zeu de jucători.

Ca un zeu?
Da, Chivu și Mutu nu trebuie să dispară din fotbalul de la noi.


Anghelache sau „Nemuritorul” în variantă românească

Profesorul ochește la țintă. „Anghelache dacă își pune în cap să ciuruiască pe cineva, poate să o facă”

Am repătruns în Ștefan cel Mare. Nu a fost o greșeală plecarea lui Stoican?
Mi se pare greșeala lui. Pentru că el a vrut să plece, a luat prea repede acea decizie, trebuia să mai aibă răbdare până în iarnă. Dacă nu se mai simțea bine, el a muncit mult și s-a văzut asta, dar a greșit când a plecat.

A părut cusută cu ață albă plecarea lui. Nu a fost împins să plece?
Din ce știu eu, când am discutat cu domnul Negoiță și cu domnul Anghelache, nu s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui.

Alegerea lui Dănciulescu nu a fost pripită?
În acel moment s-a crezut că Danciulescu cunoaște foarte bine echipa, el fiind din interior. Și nu avea rost aducerea altui antrenor pentru câteva etape.

Acum ți se pare o greșeală?
Nu cred că a fost o greșeală, a fost acel meci cu Astra și poate toată lumea a rămas cu acel moment urât, dar s-a calificat echipa în Cupa Ligii, a bătut la Mediaș.

Nu-i cam puțin?
Nu, nu.


Am rămas în relații foarte bune cu Flavius Stoican și îi doresc tot binele din lume. E unul dintre vârfurile noului val de antrenori din fotbalul românesc și va avea multe de spus în carieră. Și doctorul Liviu Bătineanu de la Dinamo e un om deosebit

Cristi Bobar


Crezi că a scăzut influența domnului Anghelache de când a venit noua echipă de conducere?
Am înțeles că în momentul de față este consilierul domnului Ionuț Negoiță. Dar cum îl știu pe Anghelache, foarte activ, pe moment va rămâne consilier. Dar cred că niciodată nu se va despărți de Dinamo domnul Anghelache! A muncit cu bune și cu rele alături de club.

Spune-mi trei lucruri care nu se știu despre domnul Angheache!
Trei lucruri!?

Chiar și două.
Am lucrat aproape doi ani de zile cu el, chiar dacă lumea spunea că-s omul lui sau al lui Negoiță, eu în fișa postului le eram subordonat lor. Anghelache e un tip foarte inteligent, dacă-și dorește cu adevărat să ciuruiască pe cineva și își pune în cap asta, poate să o facă. El e foarte atașat de club și a încercat, nu cu bani foarte mulți, sa facă echipa să progreseze.

E sau nu unchiul lui Negoiță?
Nu știu așa ceva. Unii spun că da, alții că nu.


Surprinsă din anumite unghiuri, arena din Ștefan cel Mare pare una nou-nouță

Oldies but Goldies: New Dinamo amăgire fără sfârșit

Dintre jucătorii lui Dinamo care ți se pare că deține cel mai mare potențial de creștere?
E deja un nucleu foarte bun la Dinamo, acum nu știu noul antrenor ce crede drespre el, Rotariu poate crește mult dintre cei tineri, apoi Steliano Filip. Va avea un viitor frumos. Lazăr și Bărboianu s-au afirmat deja, Nedelcearu posedă toate calitățile necesare pentru a deveni un fundaș de clasă.

Varianta Nedelcearu la Sampdoria e adevărată?
Interes real exista și pentru el, și pentru Rotariu de la cluburi importante. Au venit mulți scouteri, nu știu ce discuții au fost, dar ar mai trebui să joace și prețul lui va fi de trei ori mai mare.

Ce scouteri?
Din Italia, din Franța. Au venit să urmărească meciuri, Alexe a fost cel mai urmărit jucător în ultimele etape și chiar îi doresc tot binele din lume. Și sper să-și gaseacă un contract cât mai repede.

În China?
Poate în China.

Îți provoacă un zâmbet alăturarea New Dinamo?
Până acum a fost o reconstrucție. Acum, venirea lui Marius Niculae o percep ca pe un lucru bun în vestiar, chiar am discutat cu el și mi-a spus că e bucuros că poate prinde cantonamentele din Turcia și Spania și va fi benefică pentru el etapa asta. Dacă vin jucători mai în vârstă, doar timpul va dovedi dacă a fost bine sau nu.

Răbdarea e o virtute pe care suporterii lui Dinamo încă o au. Cât crezi că o vor mai avea?
Acum pot să spun că Ionuț Negoiță își dorește să se bată la campionat. Dacă dânsul va reuși să scoată echipa din insolvență, într-un timp scurt se va bate și la campionat. Suporterii trebuie să mai aibă puțină răbdare, Negoiță e un tip foarte ambițios și un om de cuvânt.


2007 e anul în care Dinamo a luat ultimul titlu de campioană

2012 e anul în care gruparea din Ștefan cel Mare a cucerit ultima Cupă


Din punct de vedere financiar e bine sau rău la Dinamo în iarna sezonului 2014-2015?
Acum nu știu, dar atât timp cât am fost eu acolo nu au fost probleme cu salariile. Într-adevăr, s-au mai redus din salarii pentru că patronul voia ca salariile să se dea la timp și nu putea să achite în timp salariile foarte mari. Timp de un an și jumătate salariile nu au întârziat.

Jucătorii cu salarii mai mari cum au primit vestea?
Sunt jucători cu caracter și mulți dintre ei au acceptat acest lucru.

Spune-mi care care era cel mai mic și care era vârful?
Acum nu cunosc contractele noilor veniți. Cei tineri aveau 1.500 de euro și se ajungea la cel mai mare salariu 6.000 – 7.000 plus bonusuri. Puteai să ajungi la 8.000-9.000 de euro pe lună. Media era 5.000 pe lună.


Din Comitetul Executiv al FRF am rămas cu multe lucruri frumoase și pot să afirm că mă mândresc cu faptul că am cunoscut oameni precum Michel Platini sau Sepp Blatter

Cristi Bobar



„Se vor mai face puncte și sunt sigur că nu va rămâne Dinamo pe locul opt. Va urca în clasament. Unii jucători au traversat o pasă proastă, au ieșit din formă și noi n-am reușit să-i capacităm”, spune Bobar

Rivalitatea Steaua – Dinamo ai trăit-o intens, dar ai cam fost învins mereu. Cât îi afecta psihic pe jucători faptul că Steaua domina Liga 1?
Chiar dacă știam, nu voiam să recunosc că Steaua este o echipă putenică, a cumpărat ce e mai bun, au jucători valoroși. Am încercat să le ținem piept. Știam în sinea mea că plecăm cu a doua șansă, dar nu am lăsat să se vadă. Niciodată nu am vrut să simtă jucătorii acest lucru, le-am dat încredere în acele momente, dar era greu să te bați cu ei.

De cine sau de ce se împiedică Steaua în retur?
Anul acesta va fi campioană, deși la un moment dat credeam că Petrolul și Astra îi vor pune preobleme. Becali a luat tot ce este mai bun din România plus că nici nu i-a vândut la prima strigare pe cei mai buni jucători ai săi. A așteptat și le-a crescut prețul. Steaua va fi campioană 90 la sută și anul acesta.

Dacă ai mai fi rămas la Dinamo cu ce antrenori ai fi vrut să lucrezi?
Cu Andone sau cu Rednic. Pe Andone îl cunosc și e un om deosebit, pe Rednic nu-l cunosc, dar am auzit de la jucători numai lucruri bune despre el, e un tehnician care știe să-și motiveze jucătorii.

Dar ei au mai trecut pe la Dinamo.
Și au câștigat titluri. Au experiența necesară pentru Dinamo.

Rednic a semnat cu Petrolul.
Înseamnă că e o garanție pentru club că a mers acolo, trece prin momente grele Petrolul și va rămâne tot acolo sus datorită lui.

Ai numai cuvinte bune pentru toată lumea văd, dar ai citit pe ProSport toate dezvăluirile de la la meciul Dinamo – Lazio?
Da, dar n-am ce să spun pentru că e ceva din trecut.

Și totuși e o pată pe emblema lui Dinamo!
Nu pot comenta subiectul ăsta, pentru că nu știu ce a fost.


Din sportul românesc îi apreciez în acest moment foarte mult pe Simona Halep, pe Ion Țiriac și pe Gică Hagi

Cristi Bobar


Te văd foarte atașat de Dinamo deși nu mai lucrezi acolo. Ai putea să lucrezi în acest moment la orice echipă?
Eu nu am fost perceput ca un dinamovist, au fost foarte mulți jucători consacrați care și-au dat viața și eu îi respect foarte mult. Eu nu am fost văzut de cea mai mare parte a publicului ca dinamovist, dar sunt profesionist. Rămâne în sufletul meu Dinamo, cred că pot lucra la orice echipă din Romania. Bineînțeles, mai puțin Steaua. E imposibil!

Au apărut informații potrivit cărora te-ai afla pe lista celor de la CFR. Sunt adevărate?
Eu îl cunosc pe Răzvan Zamfir (n.r. – fostul director de la CFR), e un amic de-al meu de ani de zile, îl știu și pe domnul Iuliu Mureșan. Zamfir e unul dintre cei mai buni exponenți din valul conducătorilor tineri. Niciun manager cred că nu a mai ajuns într-un campionat atât de mare precum cel italian. Și Bogdan Bălanescu de la Dinamo este unul dintre conducătorii foarte buni. Eu pot discuta cu oricine. Am prins numai monmte grele la Dinamo, deci mă descurc în orice mediu.

Dacă-l cunoști atât de bine, spune-mi ce îl face special pe Răzvan Zamfir, actualul manager de la Bari?
Dacă a câștigat nouă trofee la CFR Cluj, o echipă care  și-a început urcușul din liga a treia, este un manager bun, a adus jucători buni mereu, și CFR a vândut jucători valoroși. Și ei și-a pus mintea la contribuție pentru o rețetă financiară realizată fără cusur. Și cunoști toate exemplele de fotbaliști care au impresionat la Cluj, Le-a acrescut cota, au prins cluburi din afară. Este tânăr, inteligent și cunoaște foarte mulți jucători de fotbal.

O ultimă întrebare. Câte echipe termină actualul sezon de Liga 1?
Este tragic ceea ce se întâmplă la noi în fotbal, este foarte urât. Chiar am vorbit cu câțiva oameni care îmi spuneau că multe echipe din Liga 1 nu vor termina campionatul. Ce să mai vorbim despre Liga a doua sau a treia?  Va fi preluat modelul Dinamo. Vor fi salarii mai mici și ușor-ușor se vor echilibra valorile. Altfel, riscă să se desființeze foarte multe echipe.

INFO Dinamo a încheiat turul pe locul 8, cu 26 de puncte, la 17 lungimi de liderul Steaua (43 de puncte)

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…