Indiferent ce va spune şi ce va face, pentru noi nu mai există! În premieră pentru presa din România, ambele ziare de sport au decis să ignore un personaj din fotbal

26 sep 2013 81045 afişări Comentează şi tu Special
Indiferent ce va spune şi ce va face, pentru noi nu mai există! În premieră pentru presa din România, ambele ziare de sport au decis să ignore un personaj din fotbal 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7969/11396297/6/collageinterior.jpg

În premieră, ambele ziare de sport au decis să ignore împreună un personaj din fotbal.

ProSport şi Gazeta Sporturilor consideră că vulgaritatea discursului public al acestui personaj a ajuns într-un punct insuportabil. Indiferent ce va spune şi ce va face, pentru noi nu mai există!

De astăzi, în paginile ziarelor unde lucrăm nu vom mai găzdui declaraţii, imagini sau relatări despre ea. Numelui ei îi rămân suficiente zone publice unde să se dea în stambă.

Lucian Lipovan, despre iniţiativa comună ProSport şi Gazeta Sporturilor: Ne tratăm

Singura reacţie civilizată e să ne ferim publicul de un asemenea personaj. Iată un singur exemplu, cum a arătat ceea ce a transmis ea sâmbătă, pe contul de facebook, ziariştilor:

Sport Total FM se alătură demersului iniţiat de cele două ziare de sport: "Ne alăturăm deciziei luate de ProSport şi Gazeta Sporturilor", scrie pe pagina oficială de facebook.

Primele pagini din ProSport şi Gazeta Sporturilor de azi, 26 septembrie 2013

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.