Cum a motivat Judecătoria sectorului 4 decizia de eliberare condiţionată a lui Mihai Stoica

23 ian 2016 5490 afişări Comentează şi tu Special
Cum a motivat Judecătoria sectorului 4 decizia de eliberare condiţionată a lui Mihai Stoica

Pe 4 ianuarie Judecătoria Sectorului 4 a decis că Mihai Stoica îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, admiţând astfel propunerea formulată de Comisia de la Penitenciarul Jilava.

Mihai Stoica a scris patru cărţi în penitenciar şi a primit 12 recompense pentru bună purtare explică magistraţii în motivarea deciziei, informează Digi24. Decizia nu este una definitivă, Mihai Stoica urmând a afla în luna februarie, la ultima instanţă, dacă va fi pus în libertate.Mihai Stoica execută din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat în 2014, alături de Stoica, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, şi pe Gheorghe Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Între timp, Jean Pădureanu, George Copos, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Neţoiu au fost eliberaţi condiţionat.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.