Dumitru Dragomir a fost audiat la DIICOT: "Nu ştiu ce urmăresc procurorii! M-au întrebat de alte probleme, dar de milion, nu"

24 feb 2016 4950 afişări Comentează şi tu Special
Dumitru Dragomir a fost audiat la DIICOT: "Nu ştiu ce urmăresc procurorii! M-au întrebat de alte probleme, dar de milion, nu"

UPDATE: Dumitru Dragomir a ieşit de la audieri şi a declarat că a răspuns la întrebările procurorilor, dar a precizat că nu ştie ce se urmăreşte cu adevărat prin această anchetă.

"Am fost chemat, ca martor, într-o problemă a anilor 2000 nu ştiu cât - 2000 nu ştiu cât, m-au întrebat ce s-a discutat în Comitetele Executive, ce decizii s-au luat. La unele am fost, la unele am lipsit. Ce m-au întrebat procurorii, am răspuns. M-au întrebat de alte probleme, dar de milion, nu. Nu doar despre baza de la Buftea, şi despre cea de la Mogoşoaia, şi despre Ligă. Nu ştiu ce urmăresc procurorii. Ce se proceda prin Comitetele Executive, nimic altceva nu m-au întrebat. Procedura era că dacă nu era Mircea Sandu, cele două baze nu se făceau. Pentru orice faci bine în România, trebuie să te reclame cineva. Nu ştiu cine a reclamat acum. Nu era treaba mea să aflu cine a reclamat. Eu eram cam în contră cu Federaţia, mai puneam piciorul pe frână. Mircea Sandu a făcut lucruri bune în România, bazele de la Buftea şi de la Mogoşoaia. M-au chemat în calitate de martor. Aici, vii când te cheamă, pleci când îţi mai dau drumul", a declarat Dumitru Dragomir.


Dumitru Dragomir este audiat la DIICOT în această dimineaţă, informează ProTV. Fostul preşedinte al LPF a ajuns la sediul DIICOT în urmă cu doar câteva minute.

Potrivit sursei citate, Dragomir a afirmat la intrarea la audieri că nu ştie de ce a fost chemat şi a precizat că va oferi mai multe detalii după ce se va încheia întrevederea cu procurorii.

Marian Rusen, Ştefan Stana şi Paul Costaş, toţi foşti membri ai Comitetului Executiv, vor fi şi ei audiaţi în cursul zilei de astăzi alături de Dumitru Dragomir, informează Gazeta Sporturilor.

Potrivit DigiSport, luni va fi chemat la audieri şi fostul preşedinte executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea.

Vom reveni cu amănunte!

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.