A dat în judecată judecătorii. Iancu îi acuză de tratament inuman pe cei care l-au condamnat la 12 ani de închisoare. Fostul patron de la FC Timişoara afirmă că a fost sechestrat 8 ore într-un WC

9 feb 2016 7081 afişări Comentează şi tu Special
A dat în judecată judecătorii. Iancu îi acuză de tratament inuman pe cei care l-au condamnat la 12 ani de închisoare. Fostul patron de la FC Timişoara afirmă că a fost sechestrat 8 ore într-un WC

Procesul intentat de Marian Iancu, fost patron la FC Timişoara condamnat la 12 ani de închisoare pentru devalizarea RAFO Oneşti, împotriva judecătorilor Mihai Alexandru Mihalcea şi Camelia Bogdan, cei care l-au trimis după gratii, s-a amânat pentru 7 martie. „Petentul Iancu Alexandru Marian a formulat cerere de recuzare“ a magistratului care judecă acest caz, la înfăţişarea de luni, 8 februarie, după cum scrie pe portalul instanţelor de judecată din România.

Marian Iancu a făcut plângere penală împotriva judecătorilor care l-au condamnat, acuzându-i de represiune inumană şi sustragere de probe, notează site-ul stirileprotv.ro. Printre altele, judecătorul Alexandru Mihalcea ar fi dat dispoziţie ca Marian Iancu să fie ţinut 8 ore într-o toaletă a Curţii de Apel, până când au pronunţat sentinţa într-unul din dosare.

Iancu spune acum, după condamnare, că vrea să dea declaraţii complete, iar avocata să-l asiste. Judecătorul care a primit cazul spune că e suficient ca Iancu sau avocata sa să pledeze, iar celălalt să facă declaraţii scrise, notează stirileprotv.ro. Din acest motiv, Iancu a făcut luni cerere de recuzare a magistratului.

Marian Iancu, patron la BkP Petroleum, a fost patron la FC Timişoara din 2005 până în 2012. De-a lungul timpului, a fost protagonistul unor scandaluri de amploare şi al unor secvenţe memorabile. S-a judecat cu Mircea Sandu, pe care l-a acuzat că i-a cerut şpagă (taxă de protecţie). Într-una dintre certurile sale televizate, a fost acuzat de Victor Piţurcă (pe atunci antrenorul naţionalei) că mănâncă două tăvi de plăcinte la o singură masă. Într-o altă emisiune, după ce tocmai fusese condamnat, în primă instanţă, la 10 ani de închisoare, Marian Iancu a intrat în direct, la sport.ro, şi a pretins că nu despre el este vorba şi că sentinţa vizează o altă persoană care, din întâmplare, poartă acelaşi nume.

 

http://www.prosport.ro/sport-life/special/a-dat-in-judecata-judecatorii-iancu-ii-acuza-de-tratament-inuman-pe-cei-care-l-au-condamnat-la-12-ani-de-inchisoare-fostul-patron-de-la-fc-timisoara-afirma-ca-a-fost-sechestrat-8-ore-intr-un-wc-15054825
15054825
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
Începutul sfârşitului. LOVITURA DE PALAT este inevitabilă. Planul pus la cale ÎN SECRET chiar sub nasul lui Dragnea