Probleme pentru FRF. Forul condus de Răzvan Burleanu, executat silit pentru o datorie. Decizia este definitivă

17 iul 2017 3893 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Probleme pentru FRF. Forul condus de Răzvan Burleanu, executat silit pentru o datorie. Decizia este definitivă

Federaţia Română de Fotbal va fi executată silit, în contul unei datorii pe care o are către un fost angajat. Decizia a fost pronunţată de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 2 şi nu poate fi atacată.

Imediat după ce a fost ales preşedinte FRF, în martie 2014, Răzvan Burleanu a încercat să scape de oamenii din fosta conducere. Printre ei a fost şi Dumitru Mihalache, fostul director de competiţii din cadrul FRF. După ce a fost demis, Dumitru Mihalache a mers în instanţă, unde a cerut 28 de salarii drept compensaţii.

Judecătorii i-au dat dreptate printr-o decizie din noiembrie 2016, însă FRF i-a achitat doar jumătate din cele 28 de salarii, în ianuarie 2017. Mihalache a mers din nou în instanţă şi acum Judecătoria Sectorului 2 a decis să execute silit Federaţia pentru cei 75.000 de euro pe care trebuie să-i plătească lui Dumitru Mihalache. Decizia nu poate fi atacată."Decizia instanţei este definitivă, iar în următoarea perioadă se vor urma paşii pentru executarea silită. Mă gândesc că au bani să plătească, nu va fi o problemă pentru Federaţie. Cred că au trecut oricum şi în latura penală, deoarece nu au respectat o decizie definitivă a instanţei şi nu au plătit suma stabilită în noiembrie 2016", a declarat Dumitru Mihalache pentru Ziare.com.

Mihalache a lucrat 15 ani în FRF, în mandatul lui Mircea Sandu şi el este cel care s-a ocupat de proiectul pentru organizarea EURO 2020.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.