Oferta pe care Iranul a trimis-o pe adresa FRF. Ce răspuns aşteaptă oficialii de la Teheran

12 feb 2016 41351 afişări Comentează şi tu Nationala
Oferta pe care Iranul a trimis-o pe adresa FRF. Ce răspuns aşteaptă oficialii de la Teheran

Federaţia Iraniană de Fotbal îşi doreşte un amical cu România, însă până acum n-a primit niciun răspuns din partea FRF. Cele două naţionale ar fi trebuit să se întâlnească în Turcia, dar iranienii şi-au schimbat programul.

România ar putea juca un meci amical cu Iranul, în cazul în care FRF îşi va da acordul. Potrivit tasnimnews.com, oficialii de la Teheran au făcut o ofertă Federaţiei Române de Fotbal, dar până acum n-au primit niciun răspuns. În cazul în care cererea iranienilor va fi acceptată de FRF, meciul s-ar putea juca înainte de EURO, în turneul de pregătire pentru Franţa 2016.

Iranul va face un stafgiu de pregătire în Europa la începutul lunii iunie şi şi-au aranjat deja un meci amical cu Macedonia. Până acum, România şi-a perfectat amicale cu Lituania (23 martie), Spania (27 martie) şi Georgia (3 iunie). Prima partidă la EURO pentru România va fi chiar meciul de deschidere, pe 10 iunie, cu Franţa.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/oferta-pe-care-iranul-a-trimis-o-pe-adresa-frf-ce-raspuns-asteapta-oficialii-de-la-teheran-15073532
15073532
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor