Iordănescu, despre amicalul cu Spania: "Sigur se va juca pe Naţional Arena!" Planul selecţionerului înainte de Euro

20 feb 2016 1437 afişări Comentează şi tu Nationala
Iordănescu, despre amicalul cu Spania: "Sigur se va juca pe Naţional Arena!" Planul selecţionerului înainte de Euro

Anghel Iordănescu a revenit în ţară după ce a fost în Austria şi Italia pentru a alege un loc de cantonament unde selecţionata României să se pregătească înainte de Euro şi spune că va lua o decizie în privinţa locaţiei până la începutul săptămânii viitoare.

Planul lui Iordănescu e să înceapă pregătirea cu aproximativ 3 săptămâni înainte de meciul de debut al României la Euro 2016, programat pe 10 iunie, cu Franţa.

Iordănescu a vorbit şi despre partida amicală cu Spania, programată pe 27 martie. Deşi situaţia Arenei Naţionale e în continuare incertă, Tata Puiu spune că meciul se va juca sigur la Bucureşti: "Eu vă spun ca se va juca sigur pe Arena Naţională".

"În Austria am vizitat 3 locaţii într-o zonă apropiată de Salzburg, iar în Italia am vizitat la fel trei locatii, şi ma refer aici la hotel, teren de antrenament, sală de fitness, spa şi tot ce ţine de recuperarea jucătorilor. Cu siguranţă la Comitetul Executiv de luni trebuie să anunţăm decizia pe care o vom lua în ceea ce priveşte aceste locaţii

Mi-aş dori foarte mult ca în primul rând cluburile noastre divizionare, Steaua şi celelalte echipe care au dat jucători la echipa naţională, inclusiv la turneul din Turcia, să ne acorde aceeaşi înţelegere. Nu mă refer la Steaua, mă refer la Astra, la Viitorul , Dinamo, Pandurii.

Dorinţa mea este ca noi să începem pregătirile în jur de 16 mai şi daca aş compara cu startul pregătirii echipei naţionale a Franţei, care începe cu o zi după noi, ar însemna ca şi ei să aiba probleme. Eu nu cred că de data aceasta vreo echipa ne va face probleme. Şi dacă francezii au deja programul stabilit în aceasta perioada, 4 meciuri de verificare, eu sper să reuşim şi noi.

Va fi greu să aducem jucătorii care activeaza în strainatate, la startul pregătirii cu siguranţă vom avea doar cu jucătorii din ţară, cum probabil fac şi francezii şi elveţienii.

N-aş vrea să mai ajung la afirmaţii care să deranjeze partea stelista, dar eu cred că cei care trebuie să rezolve această problema, Comitetul Executiv şi conducerea Federaţiei, o sa o facă"
, a declarat Iordănescu, citat de Dolce Sport.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.