EXCLUSIV | Primul component al Generaţiei de Aur care se declară dezamăgit de negocierile dintre Petrescu şi FRF: "Îi respect decizia, dar nu ştiu dacă e cea mai bună alegere!"

13 sep 2017 7790 afişări Comentează şi tu Nationala
EXCLUSIV | Primul component al Generaţiei de Aur care se declară dezamăgit de negocierile dintre Petrescu şi FRF: "Îi respect decizia, dar nu ştiu dacă e cea mai bună alegere!"

Florin Răducioiu, unul dintre cei mai importanţi componenţi ai Generaţiei de Aur, s-a declarat dezamăgit de alegerea lui Dan Petrescu de a negocia cu FRF şi posibilitatea preluării naţionalei României. Totuşi, fostul atacant îl înţelege pe "Bursuc", susţinând că era visul său să ajungă la prima reprezentativă.

La rândul său component important al Generaţiei de Aur, Dan Petrescu a spus în mai multe rânduri că pentru el nu contează preşedintele FRF, e antrenor profesionist şi îşi doreşte să antreneze echipa naţională. Membrii Generaţiei de Aur vor să-şi desemneze un candidat la alegerile FRF din 2018, care să-l detroneze pe Burleanu.

"E o chestie de imagine. Repet, vom vedea. Nu ştiu dacă Dan Petrescu va semna, vom vedea ce va fi. Nu ştim dacă Dan Petrescu va fi cea mai bună opţiune, dar clar va fi un antrenor român. Era visul lui de a antrena echipa naţională. Noi vom fi şi mai uniţi pentru a câştiga alegerile. Eu am o prietenie foarte bună cu Dan, dar cu Burleanu preşedinte e clar că nu sunt mulţumit. El îşi vede de treaba lui, e profesionist şi vom vedea ce va fi la alegeri. Lui i se dă ocazia să antreneze echipa naţională într-un moment nepotrivit. Îi respect decizia, dar sunt dezamăgit", a declarat Florin Răducioiu la ProSport LIVE.

Chiar dacă va semna cu echipa naţională în mandatul lui Răzvan Burleanu, Florin Răducioiu spune că acest fapt nu va afecta relaţia pe care Dan Petrescu o are cu ceilalţi colegi din Generaţia de Aur. "Nu va rupe nimic Burleanu pentru că suntem extrem de puternici, iar numirea lui Dan Petrescu nu va schimba nimic", a conchis Răducioiu, la ProSport LIVE.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.