EXCLUSIV | O eventuală numire a lui Petrescu pe banca naţionalei nu i-ar deranja pe foştii colegi din "Generaţia de Aur", dar un semnal de alarmă a fost tras: "Să nu facă aceeaşi tâmpenie de două ori!"

14 sep 2017 5102 afişări Comentează şi tu Nationala
EXCLUSIV | O eventuală numire a lui Petrescu pe banca naţionalei nu i-ar deranja pe foştii colegi din "Generaţia de Aur", dar un semnal de alarmă a fost tras: "Să nu facă aceeaşi tâmpenie de două ori!"

Florin Prunea a declarat că nu ar fi dezamăgit de o eventuală numire a lui Dan Petrescu pe banca echipei naţionale. Federaţia Română de Fotbal are ca primă variantă pentru înlocuirea lui Daum aducerea tehnicianului de la CFR Cluj, fapt ce nu l-ar deranja pe fostul său din "Generaţia de Aur".

Prunea este însă deranjat de faptul că Burleanu doreşte numirea unui nou selecţioner acum şi nu lasă această decizie în seama viitoarei administraţii. Fostul oficial de la CSM Poli Iaşi este convins că actualul preşedinte al FRF nu va câştiga un nou mandat, iar echipa "Generaţiei de Aur" va prelua conducerea Federaţiei.

"Dan Petrescu face parte din generaţia noastră, e colegul nostru, a fost cu noi la Cardiff. Fiecare are drumul lui în viaţă, el a luat-o pe partea de antrenorat, noi suntem conducători. Ar fi fost corect, cred eu, să lase numirea antrenorului principal pe umerii viitoarei administraţii, dar vom vedea ce se va întâmpla. Nu are cum să nu ne dezamăgească numirea lui Petrescu. Dan e antrenor, îşi semnează contractele cu cine vrea. Asta e viaţa, e antrenor, fiecare îşi semnează contractele în viaţă. Noi avem drumul nostru.

E prematur de vorbit o asemenea chestiune. Pe orice antrenor îl ţin rezultatele. Indiferent de cine va fi antrenor trebuie avut grijă să nu se facă aceeaşi tâmpenie de două ori. Să nu e facă un contract pe care să nu-l poţi rupe. Să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în această campanie", a declarat Florin Prunea la ProSport LIVE.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.