EXCLUSIV | "Daum nu mai are nicio şansă să rămână!" Concluzia la care a ajuns unul dintre membrii Comisiei Tehnice: "Sunt doar nume de antrenori care au experienţă!"

11 sep 2017 5211 afişări Comentează şi tu Nationala
EXCLUSIV | "Daum nu mai are nicio şansă să rămână!" Concluzia la care a ajuns unul dintre membrii Comisiei Tehnice: "Sunt doar nume de antrenori care au experienţă!"

Comisia Tehnică a FRF se întruneşte astăzi pentru a stabili viitorul echipei naţionale şi al lui Daum. Marcel Răducanu, unul dintre membri comisiei care va avea ultimul cuvânt în luarea unei decizii, este de părere că tehnicianul german nu mai are nicio şansă de a continua în cadrul FRF.

Răducanu consideră că Mircea Lucescu şi Ladislau Boloni sunt singurii antrenori care ar putea schimba ceva la nivelul primei reprezentative. Pe de altă parte, Răducanu este de părere că niciun alt antrenor nu putea avea rezultate mai bune decât Daum cu actualul lot de jucători.

"Îmi pare rău că s-a ajuns în situaţia asta, dar nu poţi să dai 20 de jucători afară. Trebuie să plece antrenorul atunci când nu merge ceva. Cred că nu mai are nicio şansă să rămână. Oricum nu mai avem şanse să ne calificăm, deci ar trebui să plece de acum. El nu s-a informat de la început unde vine, la ce nivel sunt jucătorii, la ce nivel este campionatul nostru. Poate a vrut să-şi demonstreze că poate fi şi selecţioner, el a antrenat până acum doar echipe de club. Sunt doar două nume care au experienţă, inteligenţă şi o anumită aură. Unul este Mircea Lucescu, celălalt este Boloni. Staţi să vedem ce se întâmplă cu turcii. Dacă nu se califică, poate îl dau afară. Hagi nu vrea sau nu poate, altfel nu ştiu cine ar putea prelua echipa.

Nu cred că un alt selecţioner putea avea rezultate mai bune. Nu ai cu cine, uitaţi-vă unde joacă fotbaliştii noştri. Mulţi au fost surprinşi de ce nu a fost chemat Alibec, dar trebuia selecţionat doar pentru un meci? Cu excepţia meciului de la Lisabona, ce a jucat? Nu-mi vine să cred că un antrenor are ceva cu un antrenor valoros mai ales că nu ai prea mulţi"
, a declarat Marcel Răducanu la ProSport LIVE.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.