EXCLUSIV | Aspectul care-l poate "îngropa" pe Burleanu! Ce poate însemna numirea lui Dan Petrescu la naţională: "El va fi un cal troian acolo"

13 sep 2017 7222 afişări Comentează şi tu Nationala
EXCLUSIV | Aspectul care-l poate "îngropa" pe Burleanu! Ce poate însemna numirea lui Dan Petrescu la naţională: "El va fi un cal troian acolo"

Tatonările pentru şefia FRF continuă între Generaţia de Aur şi Răzvan Burleanu. Ultimelele evenimente legate de scaunul naţionalei au ciocnit cele două tabere în condiţiile în care Dan Petrescu pare a fi alesul şefului de la FRF pentru înlocuirea lui Daum.

Fostul doctor al naţionalei, Pompiliu Popescu, cel care a plecat de la selecţionata României în timpul mandatului lui Burleanu, a declarat că mingea va fi în terenul Generaţiei de Aur odată ce Dan Petrescu va fi numit selecţioner.

Numirea “Bursucului” la naţională a generat o posibilă „ruptură” între antrenor şi foştii săi colegi cu care a participat la Campionatul Mondial din 1994. Totuşi, Pompiliu Popescu l-a avertizat pe Burleanu că îşi asumă un risc foarte mare: "Aşa pare. Pentru Generaţia de Aur nu e o problemă, cum crede Burleanu. Dimpotrivă! Problema e la Burleanu şi nu la Generaţia de Aur. Crede el că sparge generaţia, crede că o domină... Nu că moare el de Dan Petrescu. Părerea mea e că Dan Petrescu va fi un "cal troian" acolo, nu e nicio problemă pentru Generaţia de Aur. Izul ăsta electoral pe care Burleanu vrea să-l creeze, diversiunea asta e un bumerang pentru şeful FRF. Dan Petrescu merge pe probleme de antrenorat, dar noi nu avem probleme cu el", a declarat Pompiliu Popescu la ProSport Live.

Fostul doctor al tricolorilor l-a acuzat pe Burleanu că acesta a încercat să-i „păteze” imaginea lui Hagi, iar acum a ajuns la varianta Petrescu: "Nu Burleanu trebuie să numească antrenorul. El trebuie să pună un interimar şi să genereze alegerile, pentru că a venit momentul lor. Noua generaţie trebuie să numească un antrenor pe teremen lung, aun antrenor cu care să poată lucra. Aici e o diversiune ordinară, e crezul lui Burleanu de a sta pe scaun. Prin diversiune vrea să pună un antrenor din Generaţia de Aur. Noroc că a ieşit Gică Hagi şi a zis că nu doreşte la naţională. El ar fi dorit să-l terfelească pe Hagi prin presă, să-i facă false oferte, dar Hagi i-a retezat-o de la început. Următorul pas e să-l numească pe Dan Petrescu", a adăugat Pompiliu Popescu.  

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.