Daum, siderat de declaraţiile lui Iuliu Mureşan: "E incredibil ce a spus, incredibil! De ce trebuie să mă apăr de minciuni?" Ce mesaj i-a transmis, de fapt, lui Deac

14 sep 2017 6728 afişări Comentează şi tu Nationala
Daum, siderat de declaraţiile lui Iuliu Mureşan: "E incredibil ce a spus, incredibil! De ce trebuie să mă apăr de minciuni?" Ce mesaj i-a transmis, de fapt, lui Deac

Christoph Daum a ţinut să lămurească scandalul provocat de dezvăluirile lui Iuliu Mureşan, cel care a declarat că neamţul i-a trasnmis lui Ciprian Deac că nu-l va folosi în dubla cu Armenia şi Muntenegru pentru că e prea bătrân, şi s-a declarat siderat de vorbele şefului din Gruia.

Încă selecţioner al României, Daum nu numai că infirmă episodul povestit de preşedintele CFR-ului, ci susţine că a avut o discuţie cu mijlocaşul de 31 de ani, în care i-a transmis că se bazează pe el, în ciuda vârstei înaintate: "E incredibil ce a spus preşedintele lui CFR, că aş fi zis eu că Deac e bătrân. E incredibil! De ce trebuie mereu să mă apăr împotriva minciunilor?! I-am spus lui Ciprian că ne bazăm pe el, chiar dacă e mai mare ca vârstă", a declarat Daum, miercuri, la sosirea în România.

Marţi, Iuliu Mureşan a surprins pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit un episod care ar fi fost povestit chiar de Deac: "M-am bucurat şi m-am întristat în acelaşi timp, pentru că mi-a spus Ciprian că a fost chemat de selecţioner şi i-a spus: «Ştii, nu o să te bag să joci pentru că eşti prea bătrân». Când l-a selecţionat nu s-a uitat la buletinul lui? Mi s-a părut o bătaie de joc! După asemenea comportamente şi greşeli, ce să zic... să plece", anunţa preşedintele clujenilor, la Telekom Sport.

Convocat de Daum după şase ani de absenţă de la echipa naţională, Ciprian Deac a venit accidentat la lot, s-a refăcut la timp pentru meciurile cu Armenia (1-0) şi Muntenegru (0-1), dar nu a fost folosit de neamţ.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.